Jill
Jill Thuis 8 sep 2019

Wil je onbeperkt surfen? Zo betaal je nooit te veel

Je kinderen brengen uren door op TikTok en ook jij hebt je online behoeftes. Het perfecte jurkje vinden, bijvoorbeeld. Dan zorg je er maar beter voor dat je niet te veel hoeft te betalen voor je internetabonnement. Dankzij de volgende tips hou je zowel je kinderen als jezelf tevreden.

Ken de markt

Hoe makkelijk het ook is om een abonnement te nemen bij de eerste de beste maatschappij, toch is het beter om te vergelijken. Een goed aanbod kan uit onverwachte hoek komen. Pas als je alle opties hebt overwogen kan je een goede keuze maken.

Ken je behoeften

Niets is beter dan mond-tot-mondreclame. Logisch, want als je beste vriendin meent dat een bepaald abonnement fantastisch is zal het dat ook wel zijn, toch? Denk liever twee keer na, want misschien zijn jouw behoeften wel anders dan die van je vriendin. Jij hebt bijvoorbeeld een zoon die voortdurend op YouTube zit, terwijl je vriendin alleen rekening moet houden met haar eigen internetverbruik.

Bij Scarlet zit je in ieder geval goed als je schrik hebt voor onverwachte kosten. Dankzij Scarlet Trio betaal je immers vast 40 euro in de maand. Daar krijg je trouwens niet alleen onbeperkt internet voor, maar ook ‘s avonds en in het weekend onbeperkt bellen naar vaste lijnen in België én je kunt naar de 30 populairste tv-zenders in België kijken.

Veranderen kan altijd

Houd je vast aan je huidige internetabonnement omdat je dat nu eenmaal al zo lang hebt? Jammer, want het aanbod is de afgelopen jaren sterk gewijzigd en je hoeft echt geen honderdvijftig euro meer te betalen voor een internet-, telefoon- en tv-abonnement. Voldoet je abonnement niet meer aan jouw behoeften omdat je bijvoorbeeld iedere maand onverwachte kosten op je rekening ziet staan, durf dan te veranderen naar een andere provider die wél bij je past.

In samenwerking met Scarlet.

We hebben nu ook een wekelijkse nieuwsbrief!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Reageer op artikel:
Wil je onbeperkt surfen? Zo betaal je nooit te veel
Sluiten