Jill
Jill Uit 31 jan 2018

Ondergrondse trampoline: hét uitstapje voor waaghalzen

Zijn jouw kinderen dol op trampoline springen? En geniet jij er stiekem ook af en toe van? Let dan op: deze ondergrondse trampoline is voor zowel kinderen als ouders de place to be.

Ondergrondse trampoline

Als je dacht dat het om een gewone trampoline – maar dan onder de grond – ging, dan heb je t mis. Het is namelijk een heel trampolineparadijs midden in een grot in Wales. Er hangen drie enorme trampolines boven elkaar die met elkaar verbonden zijn door een soort trappen. Ze hangen zo’n 54 meter hoog in de grot. Als je dus geen last hebt van hoogtevrees, is dit het ideale plekje om je even lekker met je kinderen uit te leven. Of zonder de kinderen, als je een keertje een tripje maakt naar Wales.

 

Grootste ondergrondse trampoline in Wales

Een avontuur voordat je er bent

Aangezien de trampolines in een grot gebouwd zijn, moet je ver afdalen voordat je ze bereikt. Dat is al een avontuur op zich: een tocht door een donkere en vochtige mijn. Spannend! Uiteindelijk kom je in een immens grote grot en zie je de trampolines voor je opdoemen. De verschillende kleuren lampen maken het een extra speciale ervaring. Weest niet bang dat je iets overkomt, want je krijgt gewoon een helm en een beschermende overall aan.

 

Grootste ondergrondse trampoline in Wales

Meer informatie vind je op de website van Zipworld

Reageer op artikel:
Ondergrondse trampoline: hét uitstapje voor waaghalzen
Sluiten