Jill
Jill Kids 25 okt 2018

Van Oreo’s tot gameboy’s: 7 originele bijtringen voor baby’s

Gelukkig zijn er enkele middeltjes om je het ongemak van tandjes krijgen bij je oogappel te minimaliseren. Is een bos autosleutels als bijtring te suf? Dan bieden deze originele bijtringen voor baby’s op Amazon vast soelaas. 

Oreo

Baby’s zijn om op te eten en geef maar toe: van Oreo’s kun je ook niet afblijven. Geef je onweerstaanbaar schattige baby een Oreo-bijtring en je hebt een totaalplaatje waar je niets anders bij kunt doen dan smelten. En zin krijgen in een Oreo, dat ook.

originele bijtringen voor baby's op Amazon

Voor een Oreo-bijtring betaal je 13,50 euro.

Retro-Nintendocontroller

Peuters steken alles in hun mond, inclusief de afstandbedieningen die talrijk uitgestald liggen op je salontafel. Geef ‘m daarom zijn eigen bakske in de vorm van deze Retro-Nintendocontroller. Jij kiest weer wat je op televisie ziet, je kind heeft iets om op te knabbelen zodat die vervelende pijn van groeiende tanden wordt ingeperkt.

originele bijtringen voor baby's

Voor een Retro-Nintendocontroller-bijtring betaal je zo’n 6 euro, voor zijn broertje die eruit ziet als de eerste Nintendo Gameboy betaal je een kleine 9 euro.

Wortel

Twee handige handvaten, felle kleuren en een leuk design. Meer moet een originele bijtring voor baby’s niet hebben en dat bewijst deze wortel. Of de ogen van je kindje er beter mee worden is wel niet duidelijk.

originele bijtringen voor baby's

Een wortelbijtring kost je zo’n 4 euro.

Watermeloen

Nog zo’n gezond uitziende bijtring is deze watermeloen-bijtring. Volgens de beschrijving zou dit exemplaar de koude uit de diepvriezer extra lang vasthouden waardoor je kleintje er lang plezier aan beleeft.

originele bijtringen voor baby's

Wil je je kleintje zo’n watermeloen-bijtring schenken? Dan betaal je zo’n 4 euro.

Aardbei

Ook deze aardbei-bijtring heeft een speciale eigenschap: hij vibreert. Op die manier wordt het tandvlees van je baby zachtjes gemasseerd. Een beetje zoals jij die met je vinger over zijn tandvlees wrijft, maar dan automatisch dus.

originele bijtringen voor baby's

Voor een aardbei-bijtring tel je een dikke 10 euro neer.

Octopus

Een schattige octopus die er wat onhandig uitziet. Dat leken de ontwerpers van dit exemplaar het ideale design voor een originele bijtring voor baby’s. Ga jij akkoord?

originele bijtringen voor baby's
Een octopusbijtring kost een kleine 13 euro.

Borst

Waar knabbelt je baby het liefst op? De borst van mama natuurlijk. Maar dat is voor mama niet altijd zo aangenaam. De oplossing zijn deze bijtringen die op een borst lijken. Komt trouwens in twee varianten zodat je zo dicht mogelijk bij de kleur van mama’s borst kunt blijven. Klinkt gek, ziet er grappig uit en dat is het ook.

originele bijtringen voor baby's

Voor deze bijtring betaal je zo’n 13 euro.

Lees ook: Deze deugniet bestelt stiekem voor 300 euro aan speelgoed op Amazon.

Reageer op artikel:
Van Oreo’s tot gameboy’s: 7 originele bijtringen voor baby’s
Sluiten