Jill
Jill Persoonlijk 31 okt 2019

5 originele dates in de herfst als je niet in het bos wil gaan wandelen

De dagen worden korter, de wind waait harder en de temperatuur ligt lager. Ideaal om dicht tegen je partner aan te kruipen. Zin in een originele date in de herfst? Hier heb je alvast 7 mogelijkheden.

1. Bezoek een bierbrouwerij

Als wildliefhebber is het najaar vast je favoriete seizoen. En wat hoort er bij wild? Juist ja, bier!

Bezoek daarom eens een bierbrouwerij om te leren hoe dat gerstedrankje nu precies gemaakt wordt. Vergeet dan ook vooral niet achteraf een kratje van je favoriete bier in te slaan of lekker aan tafel te schuiven bij een lokaal restaurant.

2. Pompoenen uitsnijden

Zelfs als je geen fan bent van Halloween is een pompoen uitsnijden een leuke date in de herfst. De kans is reëel dat jullie er allebei niet te best in zijn en er is niets dat je dichter bij elkaar brengt dan samen ergens in mislukken.

Bovendien kun je de uitgekerfde pompoen gebruiken om een lekkere pompoensoep te maken!

3. Herfstpicknick

Een picknick is heus niet alleen geschikt voor de zomer. Je zult in de herfst weliswaar een dikke trui moeten meenemen of misschien zelfs een dekentje, maar dat verandert niets aan hoe leuk een picknick kan zijn.

Bak een lekkere quiche, neem een thermos met warme chocomelk mee en vergeet die plak cake die nog wat warm is niet.

4. Strandwandeling

Bij de combinatie wandelen en herfst denken de meesten aan een boswandeling onder een kleurrijk bladerdek. Precies om die reden is het een goed idee om naar de kust te trekken. Daar is het immers lekker rustig zodat je eens over het strand kunt wandelen zonder te struikelen over alle toeristen die er hun handdoekje hebben geplaatst.

5. Marathonavond

Zin om lekker thuis te blijven? Installeer je dan gewoon samen in de sofa met een lekker dekentje, enkele zachte kussen, een goed glas wijn of een warme chocolademelk. Het enige dilemma dat je nu nog moet oplossen is welke film jullie willen kijken. Wij gaan alvast voor een lekker romantische film op Netflix!

We hebben nu ook een wekelijkse nieuwsbrief!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Reageer op artikel:
5 originele dates in de herfst als je niet in het bos wil gaan wandelen
Sluiten