Jill
Jill Uit 18 sep 2019

Inspiratie: 3 originele openingsdansen op een huwelijk

Misschien droom jij al van die eerste slow op je trouwfeest van toen je een klein meisje was. Of misschien is zo’n klassieke openingsdans op een huwelijk helemaal niets voor jou. Zin om er een draai aan te geven? Neem deze ideeën dan zeker in overweging voor een originele openingsdans.

Originele openingsdansen op een huwelijk

Van saai naar hilarisch

Waarom niet van de gelegenheid gebruik maken om je gasten even beet te nemen? Het koppel in onderstaande video dacht precies dat en daarom begon hun openingsdans op het klassieke Zwanenmeer, maar eindigde het met robotdansjes.

Big butts

Onderstaand koppel had hetzelfde idee, maar maakte het tweede gedeelte extra grappig door hun muziekkeuze. Van ‘I like big butts’ tot ‘Milkshake’, deze twee kennen hun klassiekers om eens goed te schuren. Wedden dat je zo het feest wel op gang krijgt?

Stijlvol maar niet stijf

Ja, het concept ken je nu al wel: saai eerste lied, dan een mash-up aan echte meezingers. Wat de openingsdans van deze twee tortelduifjes net nog wat specialer maakt is dat ze naast een gewone ik-ga-uit-choreografie ook een stukje swing verwerkten in hun openingsdans. Kijk maar eens vanaf 1:33. Fantastisch stijlvol en toch zo tof om te zien!

We hebben nu ook een wekelijkse nieuwsbrief!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Reageer op artikel:
Inspiratie: 3 originele openingsdansen op een huwelijk
Sluiten