Famme – Family & me

Famme is de virtuele vriendin van moderne vrouwen en moeders met een druk bestaan. Vrouwen die even willen ontspannen met de leukste, mooiste en meest ontroerende verhalen. Vrouwen die veel ballen in de lucht houden, waarvan er dagelijks wel één (of meer) naar beneden dondert.

Naast moeder is de Famme-vrouw partner, vriendin, collega en heeft ze meer behoefte aan tijd voor zichzelf dan ze toegeeft. Want als ze niet met volle teugen geniet van haar gezin (oké, met af en toe wat wanhoopsmomenten) gaat ze graag met vriendinnen op stap, weet ze heus wel wat een culotte is (al gaat ze hem niet dragen) en boekt ze regelmatig een reis voor het hele gezin of een weekendje weg met haar grote liefde.

Famme brengt verhalen voor iedereen die met humor en relativering naar zichzelf durft te kijken en het moederschap bloedserieus neemt, zolang er maar fouten gemaakt mogen worden en er hard gelachen wordt als er weer eens een bal valt. Famme biedt dagelijks een grote dosis herkenbaarheid, een vette lach en een dikke traan.