Persoonlijk 9 jan 2019 Jill

Partner beu? Dan plaats je ‘m toch gewoon op eBay!

Als er een moment in het jaar is waarop je geestesgezondheid flink getest wordt, zijn het de feestdagen. Een vrouw uit Duitsland werd het allemaal even te veel. Wat doe je met dingen waar je genoeg van hebt? Die verkoop je op eBay. Zelfs als dat je partner is.

De vrouw uit Hamburg plaatste op Eerste Kerstdag een oproep op eBay waarin ze haar man voor €18,- te koop aanbood. Ze bleek erachter te zijn gekomen dat ze toch niet voor elkaar gemaakt waren en wilde hem het liefst van al diezelfde dag nog kwijt.

De titel van de advertentie was ‘Echtgenoot, gebruikt’ en erbij stond een foto van een kerstboom. De tekst van de advertentie:

“Lieve geïnteresseerde,

Tijdens de eerste twee kerstdagen heb ik gemerkt dat wij simpelweg niet meer bij elkaar passen. Ik wil mijn echtgenoot graag weggeven. Over de prijs kan nog onderhandeld worden. Retourneren is niet mogelijk. Aanvragen graag per e-mail. Ophalen is vandaag nog mogelijk, zodat je hem morgen, op Tweede Kerstdag, meteen kunt uitproberen.”

partner beu ebay

Natuurlijk was de vrouw niet écht van plan haar man op eBay te verkopen. In een interview met een Duitse krant vertelt ze dat ze veel positieve reacties op de advertentie heeft gekregen en dat het hele voorval puur als grap bedoeld was. Maar wees eerlijk: jij snapt vast (net als ons) haar beweegredenen, want wat kunnen die partners soms het bloed van onder je nagels halen!

Wil je je partner toch nog een kans geven? Overtuig hem of haar dan alvast om je een massage te geven met een van deze vijf redenen.

Reageer op artikel:
Partner beu? Dan plaats je ‘m toch gewoon op eBay!
Sluiten