Jill
Jill Kids 16 apr 2019

Wat als … je peuter je iPad vergrendelt voor 25 miljoen minuten?

Peuter zijn tot meer in staat dan je denkt. Hoe die zetel plots een halve meter van de muur staat? Geen idee. Maar je peuter was de enige in de woonkamer, dus die heeft er vast iets mee te maken. Hoe je iPad vergrendeld is voor 25 miljoen minuten? Geen idee. Maar je peuter kijkt plots wel heel schuldbewust.

Het overkomt je maar

Evan Osnos is journalist en auteur bij de ‘New Yorker’. Afgelopen week stuurde hij een tweet de wereld in en die ging meteen viraal. De reden? Zijn driejarig kind probeerde de iPad te ontgrendelen. En dat ging niet helemaal van een leien dakje …

Op de afbeelding zie je dat de iPad niet ontgrendeld is, maar juist vergrendeld. En dat voor meer dan 25 miljoen minuten. Osnos benadrukt nog dat het er misschien nep uitziet, maar het dat zeker niet is.

iPad ontgrendelen

Als je enkele keren na elkaar een foutief wachtwoord ingeeft in je iPad (of smartphone, …) duurt het soms even voor je opnieuw kan proberen. Maar om aan 25 miljoen minuten te komen moet je al véél pogingen fout doen lopen.

Nu is het dus een kwestie van 48 jaar wachten voor Osnos en zijn partner de iPad weer kunnen gebruiken. Of ze kunnen hun iPad laten resetten, dat is ook een optie.

Valt al bij al nog mee, toch? Je peuter had ook stiekem voor 300 dollar aan speelgoed kunnen bestellen.

Deze deugniet bestelt stiekem voor 300 euro aan speelgoed op Amazon

We hebben nu ook een wekelijkse nieuwsbrief!

Reageer op artikel:
Wat als … je peuter je iPad vergrendelt voor 25 miljoen minuten?
Sluiten