Jill
Jill Culinair 11 mei 2019

Plezant op restaurant #24: fijne chaos bij Boule de Bleu in Bergen

Gaan eten met de kinderen én tegelijk wat qualitytime met je lief spenderen lijkt soms onmogelijk. Gelukkig zijn er genoeg restaurants waar zowel jij als je kroost uren willen doorbrengen. Elke week geven je er zo eentje. Deze week: Boule de Bleu in Bergen, waar je in een huiselijk interieur van eerlijke en verse gerechten kunt genieten.

Boule de Bleu

Wat is er heerlijker dan een aardbeitje in de lente? Het koppel achter Boule De Bleu is ook helemaal gek van seizoensfruit- en groenten en spelen daar dan ook duchtig op in. Alles is er vers: van de limonade voor je kind tot de kaaskroketten bij het voorgerecht.

https://www.instagram.com/p/Bh2CdyUlNyO/

De eetzaal voelt meer aan als de woonkamer van je grootmoeder. Aan één tafel staan stoelen die niet bij elkaar passen en je geraakt nooit uitgekeken dankzij de gekke decoraties aan de muur.

Boule de bleu

Je vindt er voornamelijk salades op de menukaart. Voordat manlief begint te panikeren: die porties zijn groot, héél groot. Zo groot dat dat ‘konijneneten’ écht wel voldoende is om zijn maag te vullen.

View this post on Instagram

Excellent ?

A post shared by Christelle Damien (@chris_lorisa) on

Kinderen tot acht jaar kunnen kiezen uit een apart menu. Daar staan bijvoorbeeld kaaskroketten van mozzarella op, maar ook focaccia uit de oven en zelfs een simpele omelet. Bordje leeg? Dan wacht de carte des desserts vol zoetigheden als taart, milkshake, tiramisu, …

Boule de Bleu

Rue de la Coupe 46
7000 Bergen

We hebben nu ook een wekelijkse nieuwsbrief!

Reageer op artikel:
Plezant op restaurant #24: fijne chaos bij Boule de Bleu in Bergen
Sluiten