Lesley Dewilde
Lesley Dewilde Uit 14 sep 2019

Plezant op restaurant #35: Geen pintjes, wel volksspelen in De Kinderbrouwerij

Gaan eten met de kinderen én tegelijk wat qualitytime met je lief spenderen lijkt soms onmogelijk. Gelukkig zijn er genoeg restaurants waar zowel jij als je kroost uren willen doorbrengen. Elke week geven je er zo eentje. Deze week: De Kinderbrouwerij in Poperinge.

De Kinderbrouwerij

Denk jij bij een brouwerijbezoek aan een teambuilding-activiteit waar iedereen vooral uitkijkt naar de proeverij na de verplichte rondleiding? Gezellig, maar niet bepaald kindvriendelijk, right? Not right in dit geval, want in De Kinderbrouwerij in Poperinge niks van dat alles.

De Kinderbrouwerij is een gezellige familiekroeg waar je niet alleen terecht kunt voor ecologische huisbieren als Rookop en Keikoppenbier (is je man ook weer blij!), biologische tuinsappen en lekker hoeve-ijs en heerlijke klakkaards (wentelteefjes), maar ook voor een toffe spelletjesnamiddag als vanouds.

View this post on Instagram

Met het verlengde weekend open van donderdag tot en met zondag telkens van 14u tot 18u30. Ideaal moment om onze nieuwe speelweide en tuinterras met familie en vrienden te verkennen #kinderbrouwerij #Reningelst #uitmetkinderen #kinderen #toerismewestvlaanderen #toerismewesthoek #toerismepoperinge #toerismeheuvelland #verlengdweekend #ravotten #levenalsgodnaastfrankrijk #lokalebieren #brewery #brouwerij

A post shared by Kinderbrouwerij, Reningelst (@kinderbrouwerij) on

Volksspelen

Je vindt er een grote selectie bordspelletjes en gezelschapsspelletjes, en kunt er meedoen aan volksspelen. Ook de Sjarettenwandeling van 3,8 kilometer – eventueel met een zoek-en-doe-zakje erbij – is een groot succes bij jong én oud.

Ze hebben er ook kindvriendelijke fietsroutes uitgestippeld en een heuse viewmaster-kleuterzoektocht waarbij je kroost op zoek gaat naar een flessenmannetje. Zelf benieuwd geworden? De Kinderbrouwerij is elk weekend open, van 14u tot 18u30.

Een mooi alternatief voor als je kind nog te jong is voor de jeugdbeweging – en wedden dat je hier ook elke week wilt staan?

View this post on Instagram

Nog de hele middag speelkroeg in de kinderbrouwerij. #kinderbrouwerij #Reningelst #despeelplekke #Poperinge #toerismewesthoek #uitmetkids #brouwerij

A post shared by Kinderbrouwerij, Reningelst (@kinderbrouwerij) on

De Kinderbrouwerij

Reningelstplein 5a
8970 Poperinge

Meer kindvriendelijke restaurants? Laat ons je gids zijn.

We hebben nu ook een wekelijkse nieuwsbrief!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Reageer op artikel:
Plezant op restaurant #35: Geen pintjes, wel volksspelen in De Kinderbrouwerij
Sluiten