Jill
Jill Uit 26 aug 2019

De klassieker der romcoms komt naar Ladies at The Movies – en jij kunt hier duotickets winnen!

Sommige klassiekers kun je opnieuw en opnieuw bekijken. Als het aankomt op romantische komedies is dé cultfilm bij uitstek ‘Pretty Woman’. Om die reden haalt Ladies at the Movies de film terug naar het grote doek en jij kan daar duo-tickets voor winnen.

‘Pretty Woman’

Jij hebt ‘Pretty Woman’ vast al gezien – en als dat niet zo is moet je je op dinsdag 3 of woensdag 4 september naar een Kinepolis reppen waar ze de film draaien. In 1990 kreeg de film heel wat kritiek. Niet onlogisch gezien het feit dat de hoofdrolspeelster haar gezelschap verkoopt aan een rijke man. Maar toch is ‘Pretty Woman’ veel meer dan dat, en dat komt door de luchthartige manier waarop Julia Roberts haar personage vertolkt. Dat leverde haar zelfs een Oscarnominatie op!

Vivian

Vanaf het moment dat je haar haar stiletto ziet inkleuren met een zwarte pen en ze haar tot over de knie botten aantrekt trekt Vivian je naar zich toe. Ze staat haar mannetje en laat niet over zich heenlopen, zelfs als ze krap bij kas zit. Die klassieker kun je opnieuw en opnieuw bekijken.

Schrijf je daarom in via dit formulier zodat je samen met je beste vriendin een plaatsje hebt tijdens Ladies at the Movies. Of neem jij je tienerdochter mee om deze tijdloze film te leren kennen?

We hebben nu ook een wekelijkse nieuwsbrief!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Reageer op artikel:
De klassieker der romcoms komt naar Ladies at The Movies – en jij kunt hier duotickets winnen!
Sluiten