Jill
Jill Body & beauty 5 feb 2018

Een rompertje uitdoen: doe jij het juist?

In de pamper van je baby explodeert soms een bom. En dan mag je het beste merk luiers hebben, het rompertje van je baby moet er meestal ook aan geloven. En hoe doe je dat vieze rompertje dan juist uit?

Hoe het niet moet

Het is weer zover: een gele lavastroom begint doorheen de kleding van je baby te druipen en de geur is niet te harden. Even checken aan zijn poepje: ja, het is weer prijs. Knopjes los onderaan en dan begint de operatie.  Met wat vochtige doekjes voorzichtig wat gele smurrie van z’n poepje en het rompertje halen. Maar dat rompertje wordt maar niet helemaal zuiver. Plan van actie? Het rompertje onderaan zo ver mogelijk rekken zodat je het beetje bij beetje en vooral heel voorzichtig van onder naar boven over het hoofdje van je kindje trekt. Wat. Een. Prulwerk.

Een rompertje uitdoen: de juiste methode

Hoe het wel moet? In de tegenovergestelde richting! Je maakt de knopjes onderaan los en, zoals je ziet in onderstaand filmpje, is een rompertje gemaakt om ook van boven naar onder te worden uitgedaan. Daar dienen die rare schouderflapjes dus voor.

 

Reageer op artikel:
Een rompertje uitdoen: doe jij het juist?
Sluiten