Jill
Jill Body & beauty 26 apr 2019

Deze 5 seksstandjes geven mannen maximaal plezier

Of je nu nog altijd tevreden bent met de klassieke missionarishouding of niet, het kan nooit kwaad iets nieuws te proberen tussen de lakens. Als je je man eens wil verwennen, kun je een van onderstaande posities een kans geven, want die seksstandjes geven mannen maximaal plezier. Oh, en geen paniek: jij zult ook genieten.

Doggy

Naast de missionaris is doggy uiteraard ook een klassieker. Voor mannen is dit standje fantastisch omdat hij lekker diep kan gaan. Bovendien kun jij ‘m met je billen helemaal opwinden en kan hij die op zijn beurt masseren. Of een keer slaan, wat jullie leuk vinden.

Girl on top

Hoewel mannen graag de touwtjes in handen nemen, kun je hem ook verwennen door zelf on top te kruipen. Vergeet immers niet dat mannen ook van liefdevolle seks houden en als jij bovenaan ligt kan hij zich helemaal laten verwennen door jou het ritme te laten bepalen.

In dit seksstandje kun je hem laten zien hoe enorm hij je doet genieten. Leg je handen zacht op zijn borstkas of knijp licht in zijn gespierde armen. Tip: beweeg je heupen net iets langzamer dan hij zou willen. Je zal wel zien waarom.

calorieën verbranden seks

Cowgirl

Cowgirl heeft alle voordelen van bovenstaand standje en bijkomend ook nog een extra visuele prikkel aangezien je borsten mooi in vizier komen. Ga er daarom voor en laat een klein nachtlampje aan zodat hij je ronde vormen kan zien. Voor sommigen voelt de hoek waarin hij in je stoot trouwens beter dan girl on top.

Bulldog

Bulldog lijkt op doggy, maar voelt net anders aan doordat hij als het ware op jou zit in plaats van op zijn knieën te steunen. Leg je bovenlijf plat tegen het bed en klauw door de lakens als je tot je hoogtepunt komt. Hij zal zich helemaal stoer en mannelijk voelen.

Jockey

Ga plat op de grond liggen met je benen gesloten. Hij plaatst zich op zijn knieën langs je heupen en penetreert je tussen je benen. Vraag hem zeker – als je dat leuk vindt – om je haren eens vast te nemen, zijn lichaam bovenop dat van jou te leggen of je zacht in de kussen te duwen. Jij kunt op jouw beurt je billen wat omhoog duwen of tegen zijn kruis aanwrijven om ‘m op te winden.

wat denken mannen tijdens seks

Lees ook: Deze 8 seksstandjes geven vrouwen maximaal plezier

We hebben nu ook een wekelijkse nieuwsbrief!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Reageer op artikel:
Deze 5 seksstandjes geven mannen maximaal plezier
Sluiten