Cami
Cami Persoonlijk 12 apr 2018

Deze 8 seksstandjes geven vrouwen maximaal plezier

Sommige mannen zijn casanova’s in bed, anderen kennen alleen de missionarishouding. Hoe goed (of slecht) je man ook is in bed, bij deze  seksstandjes staan de behoeften en het orgasme van de vrouw centraal. Niet dat de man benadeeld wordt trouwens, dus probeer ze gerust een keertje samen uit.

Ons eigenzinnige jongere zusje NSMBL lijstte acht seksstandjes op waaruit vrouwen maximaal plezier halen.

1. Lepeltje-lepeltje

Yes. Knuffelen of seks, both will do! Laat de man achter je liggen. Zo heeft hij niet veel ruimte, maar er zijn manieren om het lepeltje-lepeltje-standje fijn te maken.

Laat hem bijvoorbeeld in je blijven en diep in je bewegen, waardoor er continu druk ontstaat op je G-spot. Hierbij kan hij ook nog eens goed bij je borsten en je clitoris als hij je een handje wil helpen. Win-win situatie voor hem én voor jou.

seksstandjes

2. Schildpad

Een andere naam hebben we helaas niet voor dit seksstandje. Bij deze houding is het de bedoeling dat jij op je buik gaat liggen en je benen bij elkaar houdt. De man gaat op zijn knieën over je heen zitten.

Daar heeft hij twee opties: hij kan zijn borstkas rechtop houden en zo in je komen of zijn bovenlichaam op je rug leggen. Vooral dat laatste is enorm intiem, omdat jullie huid constant met elkaar in contact is en hij ook woordjes in je oren kan fluisteren of je nek kussen (don’t we all love that).

3. Cowgirl

Wil je eens goed de touwtjes in handen hebben? Dan is dit vast een van je favoriete seksstandjes. Je kan hierbij zelf bepalen hoe diep hij komt, de snelheid van het stoten reguleren en sturen welke plekjes hij precies raakt.

Als de man languit op zijn rug ligt, ga jij bovenop hem zitten en beweeg jij op en neer. Dat kan voorovergebogen, maar je kan ook iets meer rechtop gaan zitten.

Houd je wel van wat teasen? Houd zijn penis dan diep in je, ga rechtop zitten en maak een rollende beweging met je onderlichaam of draai rondjes met je heupen. Je zal voelen dat hij continu diep de juiste plekjes raakt. Zo trakteer je hem ook nog eens op een mooi uitzicht.

seksstandjes

4. Cowgirl met een upgrade

Dit standje kost weinig moeite en is toch heel erg lekker. Laat de man rechtop zitten: op bed, op de stoel of in een zetel. Zo krijg je een andere hoek dan die je gewend bent bij de cowgirl.

Ga bovenop hem zitten; jullie gezichten komen nu ongeveer op gelijke hoogte, wat het romantisch maakt. Je kan er nu voor kiezen om op en neer te bewegen, net als bij de cowgirl, maar ook om je onderlichaam en je heupen te bewegen.

5. Missionaris 2.0

De missionarishouding is misschien niet echt jullie favoriet. Natuurlijk kan het romantisch zijn en wel lekker makkelijk, maar soms wil je graag iets spannenders. Maar wist je dat je dit standje heel simpel een boost kan geven?

Het enige wat je hoeft te doen is een kussen onder je billen leggen. De man komt veel dieper doordat je onderlichaam een stukje gekanteld is. Om het nog wat spannender te maken kun je ook je benen om zijn middel klemmen – tenzij hij wat meer bewegingsvrijheid nodig heeft.

Extra pluspuntje van deze versie van de missionaris: je kan er zelf ook nog eens makkelijk bij. Orgasm guaranteed.

6. De schaar

Het kan nóg beter dan de vorige missionaris-variatie, alleen moet je hier iets meer voor doen. Neem weer de standaard missionarispositie als uitgangspunt, maar leg nu je benen op zijn schouders.

Je zal je misschien een beetje dubbelgeklapt voelen en niet iedereen is hier lenig genoeg voor, maar op deze manier komt hij echt héél diep.

Om het nog beter te maken (en jou nog iets meer dubbel te vouwen, maar het is voor een goed doel), til je je benen op van zijn schouders en trek je die zo ver mogelijk naar de rest van je lichaam toe. Daarbij duwt en schuurt zijn schaambeen meer tegen je aan, wat je extra veel plezier kan bezorgen.

seksstandjes

7. Reverse cowgirl

De cowgirl ken je, maar je kan er nog een hele andere draai aan geven door achterstevoren te gaan zitten (creëert ook een mooi plaatje voor de man). Doordat je andersom zit, is de hoek waarin zijn penis in je komt precies zo dat je G-spot gestimuleerd wordt.

Een gemakkelijke manier om dit te doen, is hem zijn benen naast elkaar uit te laten strekken, waarna jij je knieën aan de zijdes van zijn heupen legt en rechtop gaat zitten. Als je een beetje naar achteren leunt, zal je meer druk voelen bij je G-spot. Je hebt zo ook nog eens de mogelijkheid om jezelf te vingeren.

8. The Stand

Ga voor wat variatie half van het bed af door hem ernaast te laten staan, waarbij jij op de rand gaat liggen op je rug en je benen spreidt. Kies hierbij bijvoorbeeld weer voor eerder genoemde missionarisvariaties, hef je poep op of leg één been op zijn schouder in plaats van twee.

De hoek waarin hij in je komt is zo net even wat fijner en hij zal er ook minder moe door worden.

Geprikkeld? Lees dan zeker ook deze seksfantasieën van vrouwen.

Reageer op artikel:
Deze 8 seksstandjes geven vrouwen maximaal plezier
Sluiten