Jill
Jill Body & beauty 25 mrt 2019

Sekspraat: blijkbaar word je sneller zwanger dankzij dit sekstandje

Als je partner en jij zwanger willen worden heb je je vast al eens afgevraagd: wat is het beste seksstandje om zwanger te worden? Wij zochten en vonden het antwoord bij fertiliteitsexperte dr. Marilyn Glenville.

Factoren

In haar boek ‘How to get pregnant faster’ wijst Glenville allereerst op het feit dat er verschillende factoren zijn die je kans om zwanger te worden beïnvloeden. Daarbij is vooral je eetpatroon van belang.

Koffie (en dan vooral caffeïne) vermijd je beter, net zoals alcohol. Maar ook de positie waarop jullie vrijen zou invloed hebben, aldus Glenville.

seks tijdens de eerste date

Sekstandje om zwanger te worden

Zo vertelt de experte aan Daily Mail Online: “Wanneer de man bovenaan ligt is de kans om zwanger te worden het grootst. De redenering hierachter is dat de penis bij de missionarishouding diep kan penetreren zodat het sperma zo dicht mogelijk bij de opening van de baarmoeder komt.”

Ze vertelt ook dat ieder seksstandje dat tegen de zwaartekracht in gaat de kans op zwangerschap verkleint. De vrouw on top en al zittend of rechtopstaand seks hebben zou dus een negatieve invloed hebben.

Missionaris is dus traditioneel en volgens sommigen ietwat saai, maar als je dr. Marilyn Glenville mag geloven wel het beste seksstandje om zwanger te worden.

Lees ook: Deze 8 seksstandjes geven vrouwen maximaal plezier

Reageer op artikel:
Sekspraat: blijkbaar word je sneller zwanger dankzij dit sekstandje
Sluiten