Jill
Jill Uit 1 okt 2019

Fan van ‘Working Moms’? Dan zijn deze series ook iets voor jou

Mocht je onder een steen geleefd hebben en ‘Working Moms’ nog niet kennen: pak een bak popcorn en zet dan stante pede Netflix op. De Canadese comedyserie gaat over de struggles van het moederschap en volgt enkele kersverse moeders.

Heb jij ook gelachen en gehuild bij de ongemakkelijke, hartverwarmende en vermoeiende situaties waarin de moeders zich keer op keer bevinden? Maar heb je de drie seizoenen er in rap tempo doorheen gejaagd? Geef dan een van deze series een kans, want die zijn net zoals ‘Working Moms’ hilarisch herkenbaar voor moeders.

‘The Letdown’

Net als bij ‘Working Moms’ doen ze in deze Australische comedyserie niet alsof het kersverse moederschap één en al rozengeur en maneschijn is. ‘The Letdown’, gewoon te zien op Netflix, gaat over Audrey die zich aansluit bij een raar moedergroepje en moet zien om te gaan met alle uitdagingen die het moederschap brengt. Klinkt een beetje als het plot van ‘Working Moms’ en is net zo herkenbaar.

‘Jane the Virgin’

Oké, ‘Jane the Virgin’ is misschien iets minder realistisch. In de eerste aflevering blijkt Jane zwanger te zijn. Dat is gek, want de religieuze Jane heeft een belofte gemaakt om geen seks tot het huwelijk te hebben. Houd je vast: Jane is per ongeluk kunstmatig geïnsemineerd.

De comedyserie is gebaseerd op een telenovela (de Zuid-Amerikaanse versie van een soap) dus plottwists zijn gegarandeerd. Wedden dat je verliefd wordt op Jane en haar toch doodnormale moeilijkheden als (werkende) moeder?

‘One Day at a Time’

In tegenstelling tot de bovengenoemde series voedt Penelope als alleenstaande moeder twee tienerkinderen op. Penelope is een verpleegster en ex-veteraan met post traumatic stress disorder.

Bovendien is ze single sinds de vader van haar kinderen niet kon accepteren dat zijn dochter lesbisch is. Dat klinkt als een dramaserie, maar ‘One Day at a Time’ is toch ook echt een comedyserie. Lachen en huilen dus, bij deze Netflix-serie.

Deze series die net als ‘Working Moms’ zijn al gezien? Waag je dan eens aan een van deze documentaires die je als vrouw gezien moet hebben.

We hebben nu ook een wekelijkse nieuwsbrief!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Reageer op artikel:
Fan van ‘Working Moms’? Dan zijn deze series ook iets voor jou
Sluiten