Ook mama’s kunnen sexy ondergoed dragen

Body & beauty

Voel jij je soms minder sexy nu je er een kind hebt uitgeperst? Ga naar de lingeriewinkel en doe er iets aan. Want mama’s zijn ook sexy! Wij lijsten even onze favoriete merken voor je op. 

Love Stories

Tot voor kort verkocht Love Stories enkel bralettes voor kleinere maten. Maar nu komen ze uit met verstevigde bralettes voor de iets vollere cup sizes.

Een bralette is een niet-voorgevormde beha zonder beugels. Het biedt minder steun maar daar heeft Love Stories nu dus iets aan gedaan.

Oysho

Oysho is een merk dat in Spanje werd opgericht. Hun collecties zijn kwaliteitsvol en modieus. Naast lingerie verkopen ze ook nachtmode, sportkleding, badmode, …

Bovendien zijn hun producten helemaal niet zo duur. Prijs-kwaliteit, check!

Marie Jo

Dit Belgische lingeriemerk ken je waarschijnlijk wel. Het is niet meer weg te denken uit onze lingeriewinkels. Marie Jo werd opgericht in 1981. Alle lingerie wordt gemaakt voor vrouwen door vrouwen.

In 2018 breidde het label uit met ‘Marie Jo’-Swimwear. Tijdens dat daguitstapje naar zee met je kids kan je er dus ook sexy uitzien.

View this post on Instagram

Francoise is ready to be loved. Are you? #mariejolingerie

A post shared by Marie Jo (@mariejolingerie) on

PrimaDonna

Het doel van PrimaDonna is om perfect passende luxelingerie te ontwerpen voor vrouwen met ronde vormen en een grote boezem. Hun collectie gaat van A-cup tot J-cup. Elke vrouw kan er dus haar gangen gaan.

Victoria’s Secret

Je hebt vast al van de jaarlijkse modeshow van Victoria’s Secret gehoord. Het is een enorm event met topmodellen van over de hele wereld die ook wel angels genoemd worden. Sommigen krijgen zelfs de eer om met de wings van Victoria’s Secret te paraderen.

Hun beha’s zijn niet alleen erg sexy, ze zijn ook nog eens comfortabel. Win-win dus! Ze hebben nog steeds geen winkel geopend in België, maar gelukkig bestaat er zoiets als een webshop.

Meer over mode voor mama’s? Lees dan ook Comfort meets fashion: inspiratie van mama’s op Instagram .

We hebben nu ook een wekelijkse nieuwsbrief!