Life hack: door deze simpele items lijkt je outfit plots heel fancy

Body & beauty

Het leven is al duur genoeg: huur betalen of een huis afbetalen, oneindig veel pampers, schoolspullen en hongerige mondjes om te voeden. Gelukkig hoeft je outfit niet duur te zijn als je fashionable door het leven wilt gaan. Deze simpele items doen je outfit bijvoorbeeld plots heel fancy lijken.

1. Haaraccessoires

Een leuk clipje of speldje is een gemakkelijke manier om je outfit te upgraden. Als je nog niet overtuigd bent van je outfit, schuif je gewoon een mooie haarspeld in je lokken et voilΓ . Laat dat nu net ook de mode zijn in 2019.

2. Riem

Een eenvoudige outfit heeft niet veel nodig. Gooi een statement riem om je middel en klaar is Kees. Op dit moment zijn kettingriemen helemaal hot en spot je ze overal. Dankzij het goud en de bedeltjes ziet het er extra fancy uit, hoewel zo’n riem vaak helemaal niet duur is.

3. Knopen

Bij een outfit draait het altijd om de details, en dan kunnen knopen veel voor je outfit betekenen. Een knoop in een speciale kleur of structuur ziet er veel luxueuzer uit. Let daar dus op als je een nieuw topje aanschaft of vervang de knopen van je favoriete blouse. Voor een paar cent scoor je al wat leuke knopen op de markt.

4. Klein tasje

Een van de leukste simpele items om je outfit mee te upgraden is een kleine handtas. Toegegeven, een megagrote handtas is net iets handiger, maar wie mooi wil zijn moet lijden, nietwaar?

Zo’n tasje kun je gemakkelijk cross body dragen en je combineert het moeiteloos met al je kleren. Ga voor een klassiek zwarte exemplaar, dan heb je maar een tasje nodig en niet een hele kast vol. Niet dat je dat niet wilt, maar het geld groeit nu eenmaal niet op je rug, toch?

5. Materiaal

Een mooie top van satijn ziet er altijd chiquer uit dan een T-shirtje van katoen. Denk daarom goed na over de materiaalkeuze voordat je een item op de toonbank legt.

We hebben nu ook een wekelijkse nieuwsbrief!