Paulien
Paulien Kids 4 dec 2018

10 cadeautjes die de Sint beter niet in het schoentje van je kind stopt

Nog maar twee nachtjes slapen en je kind mag weer wakker worden met een berg nieuw speelgoed in de woonkamer. Een kinderhand is gauw gevuld, dus de Sint kan weinig verkeerd doen. Maar wij raden hem toch aan de volgende cadeautjes niet te geven aan de jongste onder ons.

1. Trumpy bear

Met knuffels kan je niets fouts doen, zeker voor de allerjongsten. Dat zou je toch denken. Maar Trumpy bear is toch een minder gepaste variant van een teddybeer. Moest je denken dat het onderstaande filmpje een slechte grap is, dat is het niet. Het is een echte reclame die in Amerika wordt uitgezonden en je betaalt dus echt 40 dollar voor deze beer met een slecht kapsel.

2. Skydancers

Deze fijne dansers zijn niet meer van deze tijd, maar wij wilden er allemaal eentje vroeger. Als we het dan kregen duurde het geen vijftien minuten voor het speeltje op de kast vloog, of nog erger in de open haard. Geen duurzaam cadeau dus.

3. Stripperpaal

Vroeg geleerd, is oud gedaan. Maar dat wil je met dit speelgoed liever niet.

View this post on Instagram

#inappropriatetoys#damnshame

A post shared by The Corey Thomas Podcast (@thomaspodcastmedia) on

4. Een ouijabord

Hoewel je het vanaf je acht jaar mag gebruiken, lijkt het ons niet het beste Sinterklaascadeautje. Een imaginair vriendje is leuk en schattig, een geest die zint op wraak iets minder.

View this post on Instagram

Look! Little Mary's first demonic conjuring! #inappropriatetoys #itsstillfunny #doesitcomeinpurple #ladylifehacks #crazyladythings #satiricalhumor #sharethefunny

A post shared by ladylifehacks (@theladylifehacks) on

5. Een huisdier

je kind zal ongetwijfeld een gat in de lucht springen bij het zien van een schattig, nieuw huisdier, maar over zo’n aankoop praat je best even met het hele gezin. Het is een hoop werk en zorgt voor een heleboel extra verantwoordelijkheid, dat weet de Sint ook wel, toch?

6. De vijftig tinten-trilogie

Er bestaat geen beter educatief Sinterklaascadeautje dan een goed boek. De nadruk ligt dan op goed. De Harry Potter verhalen: geweldig cadeau. De vijftig tinten-trilogie: ongepast.

Slechte Sinterklaascadeautjes

7. Een weegschaal

Dit is in eender welke situatie een slecht idee. Niemand wil een weegschaal cadeau krijgen en al zeker kinderen niet. Het maakt niet eens een leuk geluidje als je er op gaat staan.

Slechte Sinterklaascadeautjes

8. Badeendjes

Ook in de categorie slechte sinterklaascadeautjes: de rubberen badeend. Badeendjes zijn een broeihaard van bacteriën. Ze worden nat en drogen vanbinnen niet meer op dus daar groeien dan een heleboel schimmels. Een wegwerpeendje is misschien een beter idee.

Slechte Sinterklaascadeautjes

9. Drumstel

Dit is niet noodzakelijk een slecht cadeau, maar dan moet de Sint er wel een pak oordopjes bijgeven (en zijn heilige geduld).

10. Een whiteboard met permanente stiften

Dan is de lol er snel af…

 

Eten is wel altijd een leuk Sinterklaascadeau, zowel voor de kinderen als de ouders. Maak daarom deze heerlijke Sinterklaaspralines, dan zal de Sint je zeker een leuk cadeau geven dit jaar.

 

Reageer op artikel:
10 cadeautjes die de Sint beter niet in het schoentje van je kind stopt
Sluiten