Snurkende partner? Deze (prachtige) plant helpt

Hoe is het met jouw nachtrust gesteld? Lig je vaak wakker van een snurkende partner? Dan is er een oplossing: een prachtige plant die snurken reduceert én je interieur een boost geeft. 

Ciao snurkende partner

Snurken komt voor wanneer er een vernauwing tussen de neus en de stembanden ontstaat. Ouder worden, gewichtstoename, roken, alcohol drinken, verkouden zijn, op je rug slapen of een vertraagde schildklier vergroten de kans dat je zal snurken.

Er bestaan heel wat manieren om snurken tegen te gaan. Draag zorg voor je lichaam of ga op zoek naar strips, sprays, of beugels die je slaap geluidlozer maken. Een andere uitweg is zorgen voor zuivere lucht in huis. Daar komt de ananasplant ten tonele.

Waarom deze plant?

Zoals je weet zorgen planten voor zuurstof in de lucht. De ananasplant bevat bromelaïne, een ontstekingsremmende stof dat ook in geneesmiddelen wordt gebruikt. Bovendien geeft de plant ‘s nachts zuurstof af in plaats van overdag en dat maakt hem uitermate geschikt om de luchtwegen te verwijden.
Kamp je met ernstige problemen zoals slaapapneu? Dan zal een ananasplant niet voldoen zijn en ga je uiteraard het best te rade bij een arts. Maar voor snurkers met minder zware klachten kan de ananasplant het proberen waard zijn.
Heeft de ananasplant het snurken niet verholpen, dan heeft jouw slaapkamer toch een exotische touch gekregen. Win-win.

https://www.instagram.com/p/BijUd0FAd_t/?tagged=ananasplant

Reageer op artikel:
Snurkende partner? Deze (prachtige) plant helpt
Sluiten