Jill
Jill Kids 19 jun 2019

Voor de kleine Elon Musk’s is er nu ook een speelgoed Tesla

Een Tesla is de droom van veel mannen, maar nu kunnen ook kinderen al beginnen dromen van zo’n elektrische wagen. Aaliyah St. Val heeft zo haar eigen speelgoed Tesla.

Speelgoed Tesla

Papa Gregory St. Val droomt ervan om ooit met een Tesla te kunnen rondcruisen, zo raporteert Business Insider. Voorlopig lukt dat nog niet met hun huidige budget. Gelukkig kan hij meegenieten van de speelgoed auto van zijn dochter, een miniatuurversie van de Tesla Model S.

Auto voor kinderen

Gregory legt zelf uit dat de speelgoed Tesla heel wat educatiever is dan een simpele speelgoed auto. Zo leert zijn dochter al van jonge leeftijd dat er een alternatief is voor een wagen op diesel of naft.

De vraag blijft natuurlijk of elektrisch rijden écht duurzamer is en of Aaliyah niet gewoon beter de fiets neemt. Misschien is dat argument van Gregory gewoon het excuus dat hij zijn vrouw gaf toen hij de auto van 600 dollar voor zijn dochter kocht.

Hoe dan ook ziet het er tof uit en zal Aaliyah al haar leeftijdgenoten verbazen als ze voorbij zoemt in haar elektrische speelgoed Tesla.

We hebben nu ook een wekelijkse nieuwsbrief!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Reageer op artikel:
Voor de kleine Elon Musk’s is er nu ook een speelgoed Tesla
Sluiten