Jill
Jill Body & beauty 6 feb 2019

Work it lady’s: sporten geeft je seksleven een boost en dit is hoe

Maar sporten is natuurlijk voor meer goed dan een strak lichaam. Zo zorgt lichaamsbeweging voor een flinke dosis energie, een sterk immuunsysteem, maar bovenal een beter seksleven. Laat die work-out maar komen!

Een héle goede conditie

Dit puntje ligt voor de hand, maar dat doet niets af aan het feit dat je van sporten een goede conditie krijgt en dat een goede conditie nu eenmaal handig is als het op seks aankomt. Seks is al een work-out op zich, vooral als je het fijn vindt om bovenop je lief te klimmen. Al die acrobatische houdingen en bewegingen vereisen flink wat uithoudingsvermogen. Hoe vaker je op de loopband stapt, des te beter je conditie wordt. Op deze manier raak jij nooit moe tussen de lakens. “Schat, klaar voor ronde 12?”

Pump it up

Lichamelijke inspanning zorgt ervoor dat je bloed sneller pompt. Niet alleen door je ledematen, maar ook door je geslachtsdeel. Hierdoor raak je sneller opgewonden, zul je je orgasmes sneller bereiken en worden je orgasmes intenser.

Strak in pak

Je spieren aanspannen leidt niet alleen tot een sixpack, maar ook tot een grandioos seksleven. Wanneer je je bekkenbodemspieren traint zul je gauw merken dat je orgasmes veel intenser worden. Het is ook best wel sexy als je je benen in je nek kunt leggen. Work those muscles, woman! 

Geluksstofje

Bewegen is sowieso goed voor je mentale gesteldheid, aangezien het stress vermindert. Maar na een uurtje sporten komt er ook nog eens endorfine vrij. In de volksmond wordt dit stofje ook wel het gelukshormoon genoemd. Je raadt het al: endorfine geeft je een gelukkig gevoel. Je zit lekker in je vel én je raakt sneller hitsig.

Vleugje zelfverzekerdheid

Je verliest flink wat kilo’s, hebt meer spieren en loopt rond met een overall happy gevoel. Dit zorgt ervoor dat je een stuk zelfverzekerder bent en dat straal je dan ook uit. Sporten zorgt voor een (extra) vleugje zelfverzekerdheid, ook tussen de lakens!

Lees ook: Deze 8 seksstandjes geven vrouwen maximaal plezier

We hebben nu ook een wekelijkse nieuwsbrief!

Reageer op artikel:
Work it lady’s: sporten geeft je seksleven een boost en dit is hoe
Sluiten