Jill
Jill Uit 26 jul 2019

Snuif wat cultuur op dankzij deze theatervoorstellingen voor kinderen

In de zomer breng je in de eerste plaats graag veel tijd buiten door. Maar als er een hittegolf is of het regent zijn er gelukkig genoeg alternatieven om je binnen bezig te houden. Pik bijvoorbeeld eens een van deze theatervoorstellingen voor kinderen mee.

Theatervoorstellingen voor kinderen

En braaf zijn

In Antwerpen kun je zoals altijd terecht in DeStudio als je op zoek bent naar leuk kindertheater. Met ‘En braaf zijn’ vind je een middag om te spelen, zot en ondeugend te zijn, te vuil te maken, risico’s te nemen en lekker kind te zijn. Dankzij het motto ‘Weg met de betutteling, lang leve het wilde kind’ zijn wij helemaal benieuwd naar deze theatervoorstellingen voor kinderen.

Meer informatie: De Studio

De Koning zonder schoenen

In Gent vind je in ‘De Koning zonder schoenen’ hoop, geluk en verdriet. Het theaterstuk gaat over geven en krijgen en vooral over dat rijkdom meer is dan rijk zijn. Een toneelstuk met een boodschap? We like.

Meer informatie: Uitmetvlieg

Circus Ronaldo: Swing

In Beersel in Vlaams-Brabant strijk een circus neer. Niet zomaar een circus: Circus Ronaldo. Bereid je voor op een charmante circustent en laat een zoetgevooisde stem je meevoeren naar de jaren 40 om het circus te ontdekken zoals niemand je het ooit eerder toonde.

Meer informatie: Cultuur Centrum de Meent

Stijn in het hoofd van Hawking

Heb je een nieuwsgierig kind in huis dat geïnteresseerd is in wetenschap, ruimte en alles waar jij niets van snapt? Dan is ‘Stijn in het hoofd van Hawking’ een voorstelling om jouw uk een plezier mee te doen. De voorstelling vindt plaats in Oostende en Stijn Meuris zal de leiding nemen.

Meer informatie: Uitmetvlieg

Lees ook: De leukste musicals voor kinderen in 2019 opgelijst

We hebben nu ook een wekelijkse nieuwsbrief!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Reageer op artikel:
Snuif wat cultuur op dankzij deze theatervoorstellingen voor kinderen
Sluiten