Jill
Jill Body & beauty 13 jun 2018

Met deze 6 tips lijken jouw benen áltijd bruin

Bleke benen of zoals ze zeggen ‘melkflessen’, zijn nooit leuk. En wie heeft de tijd (en het geduld) om lang en regelmatig te zonnebaden in de hoop een kleurtje te krijgen? Gelukkig kun je je bleke benen bruin laten ogen, dankzij deze tips.

1. Lak je nagels

Kijk welke kleur matcht met jouw huid en neem dan een tintje donkerder. Felle kleuren passen mooi bij benen die al een eerste laagje ‘sunkiss‘ gekregen hebben.

2. Verzorg je benen

Smeer ze in met een voedende bodylotion, want een goed verzorgde huid an sich doet al het halve werk. Een cacaoboter voor je huid kan ook een licht bruin kleurtje achterlaten.

Lees ook: Dankzij deze scheertips krijg je die goddelijk gladde benen

3. Gebruik een zelfbruiner

Een klein beetje zorgt al voor een lekker kleurtje. Tip: meng deze crème in het begin altijd met een normale crème zodat je niet in één keer met oranje worteltjes rond paradeert.

4. Sunkissed look

Mocht jij geen tijd of zin hebben in een zelfbruiner kan je ook wat bronzer over je benen poederen (wel zo makkelijk).

5. Kies voor flatterende kleuren

Als je witte sneakers of pastelkleurige sandalen draagt, ogen je benen al snel bruiner. Schoenen in bruintinten hebben eveneens een gunstig effect op je bleke benen.

Lees ook: Doe niet zo fel, ga voor pastel

6. Witte broeken

Net als witte schoenen kan een witte broek ook wonderen verrichten. Rol de pijpen ietwat op, zodat je benen zichtbaar worden. Mocht deze broek wat gaten bevatten (denk aan gaten in de knieën en dergelijke), zorgt dit voor hetzelfde gewenste effect.

Reageer op artikel:
Met deze 6 tips lijken jouw benen áltijd bruin
Sluiten