Lai-Wah Chong
Lai-Wah Chong Uit 6 jun 2019

Tips voor een bezoek aan de Efteling met kinderen met een groot leeftijdsverschil

Met twee kleuters of een paar tieners is een bezoek aan de Efteling een no brainer. Maar wat als het ene kind in het tweede leerjaar zit en de andere in het eerste middelbaar? Is zo’n dagje Efteling dan wel leuk? Ja hoor, met deze tips maak je er een onvergetelijke dag van!

Tips voor een bezoek aan de Efteling met kinderen met een groot leeftijdsverschil

Ga met twee volwassenen
Zodat de een rondjes kan draaien in de stoomcarroussel en een ritje maakt in ‘Carnaval Festival’ en andere leuke attracties voor kleintjes bezoekt, terwijl de ander (de dapperste van de twee) zich met de tiener kan uitleven in de vele toffe achtbanen.

Bezoek de familieattracties
Breng zeker een bezoek aan Symbolica: Paleis der Fantasie. Deze interactieve overdekte attractie is leuk voor jong en oud en is werkelijk prachtig.

Is je jongste niet heel jong meer, stap dan in de Piraña (let op: jullie worden nat!) en zo zijn er nog tal van andere leuke familieattracties

Ga in het Sprookjesbos lunchen
Denk niet dat je in de Efteling enkel mottige bakken friet kunt krijgen. Het aanbod van eten is tegenwoordig heel groot en bovendien heb je de keuze tussen gezonde snacks. Haal wat lekkers bij een van de vele snackluiken en een gezonde smoothie en wandel met z’n allen door het Sprookjesbos. Voor de jongste nieuw en spannend en voor de oudste een feest der herkenning!

Bezoek de show ‘CARO’ in het Efteling Theater
Fan van de Efteling en Cirque du Soleil? Bezoek dan zeker CARO, de familieshow over de ‘mallemolen van het leven’. Van deze show met zang, dans, acrobatiek met een Eftelingsausje zullen jullie dan zeker genieten!
Meer info over speeldata en tickets: www.efteling.com/caro.

In onderstaande video vind je vast een voorsmaakje van de show:

Liever iets anders? Ga dan naar de parkshow ‘Raveleijn‘. Een spectaculaire show naar het verhaal van Paul van Loon.

Kortom, in de Efteling is genoeg te doen voor jong en wat minder jong.

Reageer op artikel:
Tips voor een bezoek aan de Efteling met kinderen met een groot leeftijdsverschil
Sluiten