Lissa
Lissa Film 29 mrt 2019

Live-action is een trend: nu is ook de trailer van ‘Dora the explorer’ gereleased

Misschien heb je het al wel gehad met al die trailers van live-actionfilms die in 2019 uitkomen. De meeste zijn van Disney, maar nu is ook de trailer van ‘Dora the explorer’ gereleased en dat kwam uit een nogal onverwachte hoek.

Trailer van ‘Dora The Explorer’

Het jaar 2019 lijkt wel in het teken te staan van live-actionfilms. Van ‘Dumbo’ tot ‘The Lion King’, alles wordt in een nieuw jasje gestoken dit jaar. Maar het zijn niet enkel Disney-films die gemoderniseerd worden. Ook ‘Dora the explorer’, de Nickelodeon-serie waar je kinderen dagelijks naar kijken, krijgt een remake.

Het verhaal

Isabela Moner zal de hoofdrol spelen in de film en ook Michael Peña, Eva Longoria en Benicio Del Toro hebben een belangrijke rol. De trailer belooft dus veel goeds. We zien Dora die in de jungle woont, maar naar de grote stad gestuurd wordt om daar voor het eerst naar school te gaan, samen met haar neefje Diego.

Op een gegeven moment moet Dora slechteriken helpen om haar ouders en de verloren stad van goud te vinden. Samen met enkele klasgenootjes belandt het meisje weer in de jungle waar ze de gekste avonturen beleeft.

De film is vanaf 2 augustus te bekijken in de bioscoopzalen. Ga jij ’em samen met je kind(eren) bekijken?

Deze Disneyfilms wil je dit voorjaar ook gezien hebben met je oogappels.

Deze Disneyfilms van 2019 moet je gezien hebben

We hebben nu ook een wekelijkse nieuwsbrief!

Reageer op artikel:
Live-action is een trend: nu is ook de trailer van ‘Dora the explorer’ gereleased
Sluiten