Jill
Jill Body & beauty 7 mrt 2018

Dé trends voor communiekledij in 2018

Niets is schattiger dan je dochter in een pastelkleurig kleedje of je zoon in een zwart-wit kostuumpje te steken. Die klassiekers zijn altijd mooi voor een communie- of lentefeest. Maar daarboven zijn er nog andere trends voor communiekledij in 2018.

Kleur van communiekledij in 2018

Dit jaar zie je heel wat kleur terugkomen in de communiecollecties. Zowel bij jongens als bij meisjes zijn er enkele trends op te merken.

De kledij van meisjes in 2018 heeft vaak mooie bloemmotieven. Dat kunnen zachte kleuren zijn (denk aan babyblauw, koraalroos, muntgroen …) maar ook volle kleuren (als vuurrood, navy-blauw, felroze …). Vooral koraalroze etaleert zich als dé trendkleur van communiekledij in 2018.

trends communiekledij in 2018

Bij jongens is het een gelijkaardig verhaal. Daar scoren vooral de volle kleuren goed, hoewel ook kledij met zachtere kleuren populair zijn. Met een combinatie van rood en donkerblauw zit je zeker juist.

Afwerking van communiekledij in 2018

Dit jaar mag communiekledij wel wat schwung hebben. Denk aan een glitter plissérok bij meisjes of een met pailletten bezet vest. Een paar blinkende schoenen kan ook voor dat extraatje zorgen.

trens communiekledij in 2018

Kwaliteit staat ook dit jaar weer in hoog aanzien. Denk daarbij aan geborduurde kleedjes en fijn afgewerkte jasjes. Maar ook luxueuze retropatronen zijn weer helemaal in.

 

Reageer op artikel:
Dé trends voor communiekledij in 2018
Sluiten