Jill
Jill Uit 7 aug 2019

Binge-alert: het tweede seizoen van ‘Workin’ Moms’ staat op Netflix

Zin om je gedachten te verzetten? Seizoen 2 van ‘Workin’ moms’ staat op Netflix en is de ideale afleiding tijdens zwangerschapsverlof of als je al enkele mini’s hebt rondlopen en gewoon even wilt ontspannen.

‘Workin’ Moms’

De serie volgt vier vrouwen die constant de perfecte balans zoeken tussen carrière, liefde en het moederschap. De vier vriendinnen steunen elkaar en proberen niet te oordelen wanneer de ander iets fouts doet. De serie schuwt de moeilijke onderwerpen niet en vertelt verhalen over postpartum depressie, ongeplande zwangerschap, identiteitscrises en promoties ten koste van het gezinsleven.

De hoofdpersonages

Kate is de licht ongeorganiseerde maar dapperste moeder van de bende. Ze wordt geconfronteerd met een heleboel belangrijke levensbeslissingen. Ze vertrouwt op haar beste vriendin Anne om haar te helpen de juiste keuze te maken. Anne zelf is moeder van twee en psychiater, en ook zij staat voor een grote uitdaging in haar gezinsleven.

De lieve en onvoorspelbare Frankie is het zonnetje in huis en zorgt altijd voor een vrolijke noot, hoewel ze zelf ook heel wat liefdesproblemen heeft. En dan is er nog Jenny, die op zoek is naar iets nieuws in haar leven.

Waarom je nu moet kijken!

‘Workin’ moms’ is anders dan de meeste series over mama’s. Geen enkel onderwerp is taboe en er wordt niets verbloemd voor de kijker. Werken combineren met kinderen is een uitdaging en is voor iedereen anders. En dat kan elke moeder begrijpen. Een herkenbare serie die je een hart onder de riem steekt met een stevige dosis humor. En er zijn al 2 seizoenen, dus bingen maar!

Ook interessant:

 

We hebben nu ook een wekelijkse nieuwsbrief!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Reageer op artikel:
Binge-alert: het tweede seizoen van ‘Workin’ Moms’ staat op Netflix
Sluiten