Unique name day: celebs en bizarre kindernamen

Kids

Vandaag is het Unique name day. Wij zochten de meest unieke (of bizarre) namen van kinderen van celebs voor jullie op. 

Kim Kardashian & Kanye West

Kim en Kanye mochten in 2018 hun derde kindje, Chicago, verwelkomen. Ze kozen voor deze unieke naam omdat Kanye in Chicago opgegroeid is en deze stad hem gemaakt heeft tot wie hij nu is. Kim wou haar derde kindje liever een naam geven die uit één lettergreep bestaat, zoals de namen van haar twee andere kinderen, North en Saint. Dat is misschien de reden waarom ze haar ‘Chi’ (uitgesproken als shy) noemt.

Gwen Stefani & Gavin Rossdale

Gwen en Gavin noemden hun zoon, Zuma Nesta Rock. Nope, wij kunnen hem ook niet onthouden.

Het verhaal achter deze naam is even uniek als de naam zelf. Zuma Beach is een strand in Malibu waar vader Gavin naar eigen zeggen een openbaring kreeg. Het is de plaats waar hij besefte dat hij een rockster wou worden. Als jij het zegt, Gavin!

Nesta is de tweede naam van zanger Bob Marley. Gwen en Gavin zijn grote reggae-liefhebbers dus de keuze was snel gemaakt.

Rock is het genre waartoe Gavin’s muziek vooral behoort. Ook Gwen heeft een album ‘Rock Steady’. Over deze naam is duidelijk flink nagedacht.

View this post on Instagram

So fun tonight @disneyonice #thanku! Gx

A post shared by Gwen Stefani (@gwenstefani) on

Gwyneth Paltrow & Chris Martin

Gwyneth en Chris kozen voor de naam … Apple. Ze vernoemden hun dochter niet naar het merk (gelukkig). Chris stelde de naam voor en Gwyneth vond het meteen goed. Ze vond het ‘lief’ en ‘helend’ klinken.

Khloé Kardashian & Tristan Thompson

Terug naar de Kardashian-clan. Khloé beviel vorig jaar van een dochtertje, True. Hoe kan je nu niet gelukkig worden van zo’n mooie glimlach?

View this post on Instagram

💞💜My sweet angel 💜💞

A post shared by Khloé (@khloekardashian) on

Pharell Williams & Helen Lasichanh

Pharell en Helen gaven hun eerste zoon een wel heel speciale naam, Rocket. Ze noemden hen naar een machine, gemaakt door de mens, die bedoeld is om op te stijgen. Een raket dus. Pharell was bovendien ook een grote fan van het lied ‘Rocket Love’ van Stevie Wonder, ‘Rocket Man’ van Elton John én ‘Rocket’ van Herbie Hancock.

Pharell en Helen kregen in 2017 ook een drieling. Hun namen zijn nog steeds een raadsel voor iedereen.

View this post on Instagram

our lil shrimp roll

A post shared by Pharrell Williams (@pharrell) on

Wil je weten wat de populairste babynamen van 2018 waren? Klik dan hier.

We hebben nu ook een wekelijkse nieuwsbrief!