Jill
Jill Thuis 1 sep 2019

Deze vader-parodie op ‘Bad Guy’ van Billie Eilish gaat het hele internet over

Niet ieder aspect van het leven als mama is even glamoureus. Ontplofte pampers, spuug op je nieuwe blouse, onelegant achter je kleuter aanlopen in het openbaar omdat je je handen vol hebt met boodschappen en je kleine beslist om even de beentjes te strekken, … Ook papa’s kunnen daarover meespreken want zij zijn niet langer (alleen) die coole hippe kerel van vroeger.

Parodie op ‘Bad Guy’ van Billie Eilish

Dat zijn leven niet meer hetzelfde is als voor kinderen begrijpt ook vader en Reddit-gebruiker ‘FunkTurkey’. Hij maakte een parodie op ‘Bad Guy’ van fenomeen Billie Eilish die alles mooi samenvat.

Billie wie? Billie Eilish is een Amerikaans tieneridool dat ook in België enorm veel aanhang vindt. Deze zomer speelde ze de weide van Pukkelpop nog helemaal plat. Ze staat er vooral bekend om een tegenstem te zijn in de online wereld die zegt dat het oké is om anders te zijn, om niet perfect te zijn, om je af en toe depressief te voelen. Je zult de beat van FunkTurkey’s parodie vast herkennen, want ook op de radio wordt haar muziek vaak gedraaid.

Filmpje

Hij begint al met een legendarische lyric: “White shirt, now red, that’s tacosauce” en hij gaat door tot het einde van de clip met de ene waarheid na de andere. van gras maaien tot dunner haar en een verslechterde conditie. Bad guy? Nee hoor, deze man is de Dad guy!

Shout-out naar de subtiele poging om kinderen groenten te doen eten.

Niet echt flatterend voor onze lieve papa’s? Gelukkig zijn er ook heel wat dingen waardoor vrouwen helemaal gek zijn op mannen met een kind:

We hebben nu ook een wekelijkse nieuwsbrief!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Reageer op artikel:
Deze vader-parodie op ‘Bad Guy’ van Billie Eilish gaat het hele internet over
Sluiten