Jill
Jill Persoonlijk 21 jun 2019

Waarom vaders van (jonge) kinderen zo aantrekkelijk zijn

Op de één of andere manier is een vader van (jonge) kinderen aantrekkelijk voor veel vrouwen en dat geldt ook voor je eigen partner als die als vader optreedt voor jouw kroost. De redenen daarvoor moet je niet ver zoeken.

Waarom vaders van jonge kinderen zo goddamn aantrekkelijk zijn

1. Het bevestigt dat hij zorgzaam is

(Hetero)vrouwen willen geen jongen, zij willen een man. Dat deze knappe vent zijn kind met liefde optilt en meeneemt bevestigt dat hij zorgzaam is. Precies wat je zoekt in een partner.

2. Het laat zien dat hij volwassen is

Het jongensachtige is er af nu hij een grote verantwoordelijkheid heeft. Dat hij zonder schaamte rondloopt met de luiertas van jullie kind en nieuwe woorden als meconium en Johannes broodpitmeel vloeiend gebruikt maakt je trots op hoe hard hij gegroeid is sinds jullie elkaar ontmoet hebben.

3. Het toont aan dat hij verantwoordelijkheidsgevoel heeft

Voor een kind zorgen is niet niks. Wat zo’n knappe vader aantrekkelijk maakt is dat het eraf straalt dat hij verantwoordelijkheidsgevoel heeft. Naast zijn looks is dat alleen al sexy.

4. Het is een teken dat hij zijn shit voor elkaar heeft

Het maakt niet uit hoe zijn leven was vóór hij vader was. Nu hij een kind heeft, is de kans heel groot dat hij zijn zaakjes op een rijtje heeft of in ieder geval zijn uiterste best doet om die op orde te krijgen. Dát is aantrekkelijk.

5. Het is een reden om naar zijn gespierde armen te staren

Eén van de reden waarom een vader aantrekkelijk is, is omdat ‘ie zijn armen flink traint als hij zijn kindje oppakt. Voor jou een reden om naar die gespierde armen te kijken. Sorry, stiekem zijn vrouwen soms ook oppervlakkig.

We hebben nu ook een wekelijkse nieuwsbrief!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Reageer op artikel:
Waarom vaders van (jonge) kinderen zo aantrekkelijk zijn
Sluiten