Jill
Jill Uit 5 dec 2018

Deze verhalen van Roald Dahl worden binnenkort verfilmd

De dagen worden korter en kouder, maar wij hebben hartverwarmend nieuws: de verhalen van Roald Dahl worden binnenkort verfilmd door Netflix. 

Verhalen van Roald Dahl op Netflix

Iedereen kent wel een verhaal van Roald Dahl. De Grote Vriendelijke Reus dwaalde vroeger ook door jouw dromen, je hoopte net als Matilda stiekem over superkrachten te bezitten of een gouden ticket voor de Chocoladefabriek bij je reep chocolade te vinden. Al die verhalen kun je binnenkort opnieuw beleven, want Netflix heeft de rechten gekocht om er een geanimeerde serie van te maken.

Voor wie zich zorgen maakt dat het hiermee alleen leuk zal zijn voor kinderen, no worries. Netflix richt zich met de productie juist op een publiek van alle leeftijden. Daarnaast staat ook het behoud van de schrijfstijl van de boeken hoog in het vaandel.

Welke verhalen het precies allemaal zullen worden is nog niet bekendgemaakt. Maar fans van ‘Charlie en de Chocoladefabriek’, ‘Matilda’, ‘De GVR’ en ‘De Kronkels’ mogen zich alvast in de handjes wrijven, want dat zijn al zekerheden.

De productie van de eerste Roald Dahl-serie begint in 2019. Het is dus nog even geduld hebben, maar dat heb je er net als ons vast voor over.

Lees ook: Netflix wekt legendarische muziek tot leven met ‘Motown Magic’

Reageer op artikel:
Deze verhalen van Roald Dahl worden binnenkort verfilmd
Sluiten