Jill
Jill Kids 29 jan 2019

Iets over een vibrator en een baby met ademhalingsproblemen

Wat als je baby borstcongestie heeft? Dan voel je je als ouder slecht en doe je er alles aan om je baby wat verlichting te brengen. Onlangs had een mama wel een heel bijzondere methode om haar kind te helpen.

Borstcongestie

Bij een zware verkoudheid kan je baby last hebben van borstcongestie. Dat betekent dat je kleintje slecht kan ademhalen door bijvoorbeeld slijmen. Voor ouders is het dan zoeken hoe ze hun kind het best kunnen helpen.

Melons and Cuties, een Amerikaanse bedrijf gespecialiseerd in borstvoeding, deelde onlangs de oplossing van één van haar klanten. Die bleek wel héél ongebruikelijk te zijn;

Vibrator tegen borstcongestie

De dame in kwestie toont een foto waarop je een baby ziet die … een vibrator tegen de rug wordt gehouden. Daarbij is het belangrijk dat je in een warme en vochtige badkamer zit.

Door de trillingen van de vibrator en de vochtige, warme lucht komen er veel slijmen los en kan je kindje beter ademen. Het is misschien onorthodox, maar als je baby er beter door kan ademhalen heb je dat er vast voor over, toch?

Our customer shares her remedy for chest congestion!! Use on baby’s back while sitting in a steamy bathroom….

Geplaatst door Melons and Cuties op Dinsdag 8 januari 2019

Lees ook: Wat als … je dénkt drugs te vinden in de kamer van je dochter?

We hebben nu ook een wekelijkse nieuwsbrief!

Reageer op artikel:
Iets over een vibrator en een baby met ademhalingsproblemen
Sluiten