Jill
Jill Kids 30 sep 2019

VIDEO: North West gaat los tijdens de Sunday Service van Kanye West en ons hart is gesmolten

Het is duidelijk dat North West later in de voetsporen van haar ouders zal treden en een grote ster zal worden. North heeft immers al meerdere keren laten zien dat ze wel van optreden houdt. Dat bewees ze afgelopen weekend wederom toen ze helemaal losging tijdens de Sunday Service van Kanye.

North West tijdens de Sunday Service

North heeft al vaker de show gestolen tijdens de Sunday Service van papa Kanye. Het zesjarige meisje is alles behalve verlegen en lijkt zich niks aan te trekken van de spotlights. Afgelopen weekend zong en danste ze er ook weer op los en Kim zorgde voor het videobewijs van het optreden in Detroit.

View this post on Instagram

Northie singing at today’s ‘Sunday Service’!

A post shared by Kim Kardashian Snapchat 🍑 (@kimkardashiansnap) on

North West heeft talent

In de video zien we North keihard meezingen en dansen. Het meisje kent zelfs alle woorden al, wat we best wel indrukwekkend vinden. Helaas had ze geen microfoon in tegenstelling tot alle professionele zangers en zangeressen. Maar hé, het is nog steeds te schattig voor woorden.

Naast meezingen kwam North ook nog met een paar indrukwekkende dansmoves. Ze probeerde de choreografie van de andere zangers en zangeressen te volgen en leek weinig moeite te hebben met de enorme hoeveelheid mensen die naar haar keken. Dat belooft voor later!

We hebben nu ook een wekelijkse nieuwsbrief!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Reageer op artikel:
VIDEO: North West gaat los tijdens de Sunday Service van Kanye West en ons hart is gesmolten
Sluiten