Surinde
Surinde Persoonlijk 24 apr 2019

Doen jij en je partner deze vijf dingen ook elke ochtend?

In iedere goede relatie is het belangrijk dat je tijd maakt voor elkaar. In plaats van ‘s ochtends je nog een keer om te draaien en verder te slapen, kan je partner wat aandacht geven een groot verschil maken. Deze vijf dingen doen in de ochtend maakt jouw relatie sterker.

1. Geef je partner een kus

De gelukkigste koppels geven elkaar altijd een kus voor ze naar het werk vertrekken en wensen elkaar een fijne werkdag. Hoe gehaast je ook ben, door dit klein gebaar geef je je partner een beetje affectie en laat je weten dat je aan hem zult denken tijdens het werk.

2. Geniet samen van een tas koffie of thee

Een uitgebreid ontbijt is niet altijd mogelijk, want jullie moeten gaan werken en de kinderen moeten naar school. Probeer toch iedere ochtend even tijd te maken om samen te genieten van een tas koffie of thee. Ook al heb je vaak last van een ochtendhumeur, kan je nog steeds samen even tijd doorbrengen – al is het in stilte.

3. Knuffelen jullie genoeg?

Door ‘s morgens even te knuffelen, voel je je verbonden met elkaar en ben je instant gelukkiger. Het is ook gewoon een leuke manier om je dag te beginnen.

4. Probeer op hetzelfde moment op te staan

Natuurlijk is het niet altijd mogelijk om op hetzelfde moment op te staan, maar probeer het toch. De ochtend is het eerste moment dat je kan communiceren met je partner. Door op hetzelfde moment op te staan, zit je in hetzelfde ritme en krijg je een nog diepere band.

5. Verdeel de ochtendklusjes

Koffie zetten, tafel afruimen en de kinderen aankleden, … ‘s ochtends is er altijd wel iets te doen. Hoewel het logisch lijkt dat alle taken worden verdeelt, toch gebeurt het vaak dat er een van de twee dit allemaal op zich neemt. Als de taken verdeelt zijn hebben jullie wat meer tijd over voor elkaar.

Lees ook:

9 grappige en herkenbare cartoons over relaties

6 tips om je relatie spannend te houden als de sleur erin sluipt

3 series over het moederschap die jij absoluut moet zien

We hebben nu ook een wekelijkse nieuwsbrief!

Feeling

Reageer op artikel:
Doen jij en je partner deze vijf dingen ook elke ochtend?
Sluiten