Jill
Jill Persoonlijk 16 aug 2019

De 5 vreselijkste posts die koppels op Facebook plaatsen

Wanneer je door je Facebook-feed scrolt, kom je vaak de meest cliché posts van tortelduifjes tegen. Niet altijd even aangenaam. Wij somden hier de vijf vreselijkste posts op die koppels op Facebook plaatsen.

1. Hoeveel maanden ze ondertussen al samen zijn

Koppels die el-ke maand op Facebook plaatsen hoe lang ze ondertussen al samenzijn is misschien wel het vreselijkste ooit. Proficiat, jullie zijn exact een maand langer samen dan vorige maand. Wat een wiskundeknobbels.

koppels op Facebook - 1

2. Overgelukkige spring-foto’s

Waarom koppels altijd naast elkaar in de lucht springen voor een foto blijft een mysterie. En waarom ze die foto’s dan op Facebook moeten posten, is nog onbegrijpelijker. #jumpforjoy misschien?

koppels op Facebook - 2

3. Verjaardagsberichtjes op elkaars tijdlijn

Een gewone ‘Gelukkige verjaardag, schat! X’ is tegenwoordig te mainstream geworden. Een slideshow van foto’s met een romantisch liedje op de achtergrond en een heel boek over wat ze samen al hebben meegemaakt is nu de trend. A bit too much?

koppels op Facebook - 3

4. Ellendig lange fotoshoots (mét filters)

Dat koppels nu en dan een fotootje online zetten is cute. Maar elke week een hele fotocollectie van waar ze samen in de zetel zitten? Ziet iemand daar het nut van in?

koppels op Facebook - 4

 

5. Foto’s van alle cadeaus die je krijgt

Goed voor jou dat je een sugar daddy hebt gevonden in plaats van een gewoon lief. Geweldig dat je bij elke ademhaling een cadeautje krijgt. Echt. Leuk voor jou. Misschien zijn we zelf een beetje jaloers, maar we hoeven dat niet allemaal op onze feed voorbij zien komen.

koppels op Facebook - 6

Gelukkig kun je ook voorkomen dat je dat koppel wordt op sociale media.

We hebben nu ook een wekelijkse nieuwsbrief!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Reageer op artikel:
De 5 vreselijkste posts die koppels op Facebook plaatsen
Sluiten