Uit 14 apr 2019 Lena

Waarom jij met je vriendinnen moet meedoen aan de Muddy Angel Run

De Muddy Angel Run is een vijf kilometer lang parcours in de modder, enkel en alleen voor vrouwen. Hier zijn vijf redenen waarom jij er samen met je zus, dochter, collega’s of buurvrouw aan moet meedoen.

Teamwork makes the dream work

Een parcours in de modder, vijf kilometer lang. Niet elke hindernis is even makkelijk, en de grond altijd glibberig. Daarom is dit een echte teamactiviteit. Help elkaar er samen door, plezier gegarandeerd.

Conditie

De race leg je volledig in je eigen tempo af, jong en oud kunnen meedoen. Ben je een beetje competitief? Begin dan op voorhand al een beetje te oefenen. Ga samen met je vriendinnen naar de fitness of ga samen lopen.

Na afloop zal je overigens geen pijnlijke spieren hebben, want voor de aanvang van de modderrace krijgen jullie eerst nog een warming-up-sessie met professionele trainsters.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Muddy Angel Run (@muddyangelrun.fr) on

Originele outfits zorgen voor grappige foto’s

Iedereen die deelneemt aan de modderloop krijgt een knalroze hoofdband. Het is misschien een beetje cliché, maar kun je je mama al voorstellen met zo’n grote band? Je kan op voorhand ook nog andere merchandise bestellen online. Zo hebben ze flashyroze kniesokken, een trui met angel wings op de achterkant en een bijpassend T-shirt.

Dit betekent natuurlijk niet dat jullie niet zelf een outfit kunnen samenstellen. In tegendeel: hoe gekker hoe beter.

Eens iets anders

Shoppen, op restaurant gaan, een filmpje kijken, … Na een tijdje hebben jij en je vriendinnen misschien wel eens zin in iets anders, iets uitdagenders. Tijdens de Muddy Angel Run krijg je de ene uitdaging na de andere voorgeschoteld. Het parcours bestaan uit verschillende hindernissen en veel, veel modder.

Een modderloop is pas een échte modderloop als iemand met zijn gezicht in de modder belandt. Gelukkig zijn er na afloop douches voorzien.

Samen tegen borstkanker

Per verkocht ticket, T-shirt, pul en knalroze kniekousen gaat er 1 euro naar de Antoni Leeuwenhoek Foundation, een centrum voor wetenschappelijk onderzoek naar kanker. Ook tijdens het evenement wordt er veel aandacht besteed aan bostkanker.

Deelnemen aan de Muddy Angel Run?

Op zaterdag 11 mei kan je terecht in Hofstade. Aanmelden kan via de website.

 

View this post on Instagram

 

Het maakt niet uit hoe je over de balansbalk heen komt, zolang je er maar overheen komt ??

A post shared by Muddy Angel (@muddyangelrun.nl) on

 

View this post on Instagram

 

Er is niks beters dan vriendinnen, behalve vriendinnen om mee in de modder te duiken ?

A post shared by Muddy Angel (@muddyangelrun.nl) on

 

View this post on Instagram

 

A post shared by schauinsland Muddy Angel Run (@muddyangelrun) on

We hebben nu ook een wekelijkse nieuwsbrief!

Reageer op artikel:
Waarom jij met je vriendinnen moet meedoen aan de Muddy Angel Run
Sluiten