Jill
Jill Kids 28 sep 2018

Wat als … je kleuter een jaar lang zijn fiets aan dezelfde paal vastmaakt?

Allemaal goed en wel dat je lieve kleuter met de fiets naar school wil, jij mag te voet met dat kleine vervoersmiddel terug naar huis. Behalve als je een paal zoekt waar je kleuter zijn fiets met een stevig fietsslot aan laat vastmaken.

Christie Dietz

Christie Dietz is een freelance schrijver die vooral over eten en reizen schrijft. Ze heeft haar eigen blog Sausagehastwo en is daarnaast ook best actief op Twitter. Op dat laatste platform verscheen deze week een nieuwe post over het fietsje van haar zoon.

Tweet

In de tweet schrijft Dietz dat haar zoon het voorbije jaar iedere keer dezelfde lantaarnpaal uitzocht om zijn stapfiets veilig aan vast te maken. Dat ziet er niet alleen bovenmatig schattig uit, maar bleek ook de buren te charmeren.

Ze weet niet wie het gedaan heeft, maar toen ze op een ochtend opnieuw bij de paal toekwamen zagen ze dat iemand er een sticker op had gekleefd. Daarop zie je een foto van het fietsje (die aan de paal is gebonden – inception!) en daarbij de boodschap dat die fiets en alleen díé fiets daar mag parkeren.

Wij geven Dietz alvast gelijk: ‘Mensen kunnen briljant zijn. Dankjewel, wie het dan ook gedaan heeft.’

Lees ook: Wat als … kinderen zelf de huisregels opstellen?

Reageer op artikel:
Wat als … je kleuter een jaar lang zijn fiets aan dezelfde paal vastmaakt?
Sluiten