Jill
Jill Uit 31 jul 2019

Wat te doen aan zee als het regent?

In de eerste plaats trek je richting de kust om er van de zon, de zee en de zilte lucht te genieten. Maar wat als die zon even niet meewerkt? Deze dingen kun je doen aan zee als het regent.

Bezoek het Huisje van Majutte in Blankenberge

Cultuurliefhebbers mensen die van schattige oude dingen houden moeten eens gaan rondneuzen bij het Huisje van Majutte. Da’s een minimuseumpje/koffiehuis in het kleinste oude vissershuisje van de Belgische kust. Je hoeft geen inkom te betalen, alleen iets te drinken om binnen te mogen.

View this post on Instagram

Huisje van Majutte #fisher #huisjevanmajutte #fisherman #fishermanhouse #westtoer #2daagse #blankenberge #visser #vissers #old #flanders #visitflanders #westvloams #westvlaanderen #heritage #erfgoed #belgium #visitbelgium #oldschool #voettocht #walking #hiking #fishing #mustsee #white #history @2daagse @visitblankenberge #majutte

A post shared by The Pilgrim (@matthias_moreau) on

Pik een filmpje mee

Maak er binnen een gezellige filmavond van. Dat kan bij je thuis (wel even langs de supermarkt voor – veel – snacks), maar ook in de bioscoop. Oostende heeft een Kinepolis, maar in Knokke-Heist vind je ook Beverly Screens.

Da’s een gezellige bioscoop die zelfs bekroond werd met de Golden Mickey Award tot beste bioscoop van België. Je kunt er in vier zalen terecht enne … Matthew McConaughey en Colin Farrell zijn er ook al geweest.

Ook Cinema Rio in De Haan is een kleine charmante bioscoop in een oud pand, waar tijdens de schoolvakanties dagelijks vier films vertoond worden.

Ga (binnen) minigolfen in Blankenberge

Bij Goolfy Blacklight Minigolf vind je een indoor minigolfparcours waar je in het donker golft, alles in felle kleuren verlicht is en de balletjes fluorescerend zijn. Je stapt gegarandeerd met hoofdpijn voldaan buiten. Het parcours is ingericht als een spannende jungle en bevat geluidseffecten.

Lekker tafelen …

… in een kindvriendelijke restaurant, natuurlijk! Moeder Lambik in De Panne is zo’n plek waar je ook mét kinderen kunt genieten van lekker eten. Maar dat legden we je al eerder uit in een aflevering van Plezant op restaurant.

We hebben nu ook een wekelijkse nieuwsbrief!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Reageer op artikel:
Wat te doen aan zee als het regent?
Sluiten