Jill
Jill Persoonlijk 8 jul 2019

Welk type ouder ben jij? Dit waren jullie antwoorden met behulp van gifjes!

Wie kun je beter iets vragen dan ervaringsdeskundigen? Niemand. Daarom vroegen we jullie op Facebook om gifjes te sturen die beschrijven welk type ouder jullie zijn. Dit waren jullie antwoorden.

Multitasken

Sommigen onder jullie (lees: iedere ouder) weet dat het ouderschap vooral bestaat uit jongleren. Met je baby, je kleuter, je puber, … Hoe oud je kind ook is: het is een uitdaging al die ballen in de lucht te houden.

Mama, maar wel cool

Oké, je hebt dan misschien geen tijd meer om ‘s ochtends dat perfecte ooglijntje te trekken. Maar dat betekent niet dat je niet meer cool bent!

Liefde is geven … en ook een beetje nemen

Als ouder offer je veel op. Soms is het dan simpelweg tijd om wat terug te nemen. Wanneer je kind bijvoorbeeld frietjes neemt op restaurant terwijl jij voor een ‘gezond’ slaatje ging.

Chill

Je hebt ook ouders die gewoon chill zijn. Nu ja, chill … misschien eerder een beetje lui. Oh, je kind heeft een steen in zijn mond? Is die groot genoeg zodat ‘ie ‘m niet kan inslikken? Ja? Oke, dan mag ‘ie er lekker op kwijlen terwijl jij hier even bekomt van al dat op de sofa zitten.

Tegenovergestelde

Je hebt ook mama’s en papa’s die daar lijnrecht tegenover staan. Zij worden soms helemaal knettergek gedreven door hun oogappeltjes. Maar hé, dat hebben ze er wel voor over!

Eten

Eten lost alles op. Echt waar. Probeer maar eens.

Verdiend

Ten slotte heb je nog de ouders die na zo’n zware dag beseffen dat ze een wijntje verdiend hebben. Cheers!

We hebben nu ook een wekelijkse nieuwsbrief!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Reageer op artikel:
Welk type ouder ben jij? Dit waren jullie antwoorden met behulp van gifjes!
Sluiten