Jill
Jill Kids 4 nov 2019

De Sint komt eraan: win hier een pakket vol Playmobil voor peuters

Een van de fijnste dingen aan peuters is dat ze – in tegenstelling tot een baby – echt beginnen te spelen. Ze liggen niet langer een hele dag op hun ruggetje of buik en zijn door alles wat ze tegengekomen gefascineerd. Daarom brengt de Sint dit jaar een pakket vol Playmobil voor peuters om de creativiteit van je kleintje te stimuleren – en jij kunt er hier een winnen.

Speelgoed is educatief

Hoewel je bij oudere kinderen misschien denkt dat speelgoed in de eerste plaats entertainment is, is het voor een peuter vooral ook een kans om bij te leren. Laat je dus vooral niet tegenhouden als je denkt dat je kind zich later ‘toch niets zal herinneren van zijn eerste sinterklaascadeaus’, want je kind heeft er op dit moment naast plezier ook echt wel baat bij.

Je kind kan bijvoorbeeld voorwerpen uit het dagelijkse leven leren kennen (mét de benoeming als jij regelmatig samen met hem speelt), maar ook zijn fijne motoriek wordt gestimuleerd. Die vingers onder controle krijgen is immers niet zo simpel als je zou denken!

Playmobil voor peuters

Playmobil speelt speciaal op die noden in. Zij voorzien pakketen met aangepaste Playmobil voor peuters. Zo zijn alle scherpe randjes van de poppetjes verdwenen en zitten er geen kleine (inslikbare) stukjes in het pakket.

win playmobil voor peuters

Bovendien bestaan de pakketten vaak uit dingen die kinderen aanspreken en die ze in het dagelijkse leven in het echt kunnen tegenkomen. In het pakket dat jij kunt winnen zitten bijvoorbeeld een schaap, een hond, een geit, een eekhoorn en een vogel, maar ook een trein (welk kind houdt niet van treinen?) en enkele ventjes.

Win een pakket

Helemaal warm om zo’n pakket voor je oogappel in huis te halen? Alles wat je moet doen is hier een document invullen, inclusief enkele aartsmoeilijke vragen. Oké, die vragen vallen eigenlijk best mee. Succes!

We hebben nu ook een wekelijkse nieuwsbrief!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Reageer op artikel:
De Sint komt eraan: win hier een pakket vol Playmobil voor peuters
Sluiten