Jill
Jill Thuis 13 mei 2019

Mei Plasticvrij: win een SodaStream mét de nieuwe flavors

Tijdens Mei Plasticvrij wordt iedereen nog eens met de neus op de feiten gedrukt: wat gebruiken we toch nog veel wegwerpplastic. Zonde, want er zijn alsmaar meer alternatieven om dat te vermijden. SodaStream is officiële sponsor van de tweede editie van deze campagne en jij kunt hier een SodaStream mét de nieuwe flavors winnen.

Mei Plasticvrij

Geen paniek: die duurzame plastic potjes waarin je de spaghettisaus bewaart, moet je zeker niet weggooien. Als je plastic recycleert krijg je al een pluim, maar plastic vermijden is nóg beter voor het milieu. Het doel van Mei Plasticvrij is om mensen bewuster te maken van de problematiek rond wegwerpplastic (mocht dat nog nodig zijn) en tonen dat er voldoende alternatieven zijn zonder dat je moet inboeten op comfort.

win SodaStream

SodaStream

Je kent SodaStream waarschijnlijk als dat magische apparaat dat bruis in je bruisloze water kan toveren. Maar het is ook een merk dat inzet op duurzaamheid en dan vooral strijdt tegen wegwerpplastic door herbruikbare flessen te voorzien. Stel je voor: nooit meer van de wagen tot de keuken met plastic flessen sleuren.

Gewoon even water van de kraan nemen (lang leve het drinkbare kraantjeswater in België), aan je SodaStream bevestigen en zoveel of weinig bubbels toevoegen als je zelf lekker vindt. Daarna heb je zelfs nog de keuze om een smaakje toe te voegen zodat je drankje wat fruitiger wordt. Over smaakjes gesproken … er zijn er vier nieuwe in het assortiment.

win SodaStream

Nieuwe flavors

De nieuwe smaken zijn:

  • Red Berry Mix
  • Blackcurrent
  • Fruit Mix
  • Orange Mix

Ze bestaan allemaal uit 50% puur vruchtensap waardoor ze – verdund in je glaasje bruiswater – een frisse toets aan je drankje geven. Geen conserveermiddelen, geen kunstmatige kleurstoffen: dat kun je als ouder alleen maar goedkeuren, toch? Bovendien komen ze in een glazen fles zodat je ook hier geen plastic afval hebt.

Zin om zo’n SodaStream met de nieuwe smaken in huis te halen? Schrijf je dan hier in en misschien win jij wel een exemplaar!

Meer winacties? Schrijf je hieronder in voor onze nieuwsbrief.

We hebben nu ook een wekelijkse nieuwsbrief!

Reageer op artikel:
Mei Plasticvrij: win een SodaStream mét de nieuwe flavors
Sluiten