Jill
Jill Body & beauty 29 jan 2019

Deze yogaposities hebben een positief effect op je seksleven

Yoga zorgt voor rust in het hoofd en werkt stimulerend voor je lichaam. Twee onmisbare ingrediënten voor goede seks, toch? Deze yogaposities hebben een gunstig effect op je seksleven.

Cobra

Deze yogapositie brengt de nodige energie en een goede ademhaling met zich mee. Omdat je schaambeen tijdens deze positie op de mat rust, wordt deze yogahouding geassocieerd met intimiteit.

Heb je een lange, vermoeiende dag achter de rug en is seks het laatste waar je aan wilt denken? Dankzij de cobra giert verlangen in geen tijd door je lichaam.

yogaposities effect op je seksleven

Downward facing dog

De downward facing dog dwingt je een balans te vinden tussen inspanning en rust. Omdat je naar de grond kijkt en geen impulsen meekrijgt kom je helemaal tot jezelf op dat exacte moment. En ja, de downward facing dog kan zelfs gezien worden als seksstandje. Een uitstekende opwarmer voor een vrijpartij dus.

yogaposities effect op je seksleven

Vlinderen

Posities waarbij je je heupen opent hebben uiteraard een gunstig effect op je seksleven. Je wordt er soepel van in je heupen waardoor je makkelijker beweegt en je liesstreek warmt ermee op.

Je kunt dit standje ook eens uitproberen met je partner. Dit noem je yab yum, waar jullie lichamen in een soort kleermakerszit samensmelten. Dan zal het zeer zeker niet alleen bij samen yoga doen, blijven!

yogaposities effect op je seksleven

De Godin

Je bekken en bovenbenen worden enorm op de proef gesteld tijdens seks. Je bekkenbodemspieren trainen leidt dan ook tot intensere orgasmes. Bovendien houd je het met sterke bovenbenen langer vol. Yoga tovert je simpelweg om tot een ware godin!

yogaposities effect op je seksleven

 

Lees ook: 5 eenvoudige yogaposes voor ouders die moe zijn

We hebben nu ook een wekelijkse nieuwsbrief!

Reageer op artikel:
Deze yogaposities hebben een positief effect op je seksleven
Sluiten