Surinde
Surinde Body & beauty 26 mei 2019

Zondag pamperdag: de zeven gekste beauty-producten die je wil proberen

Op zondag kan je bij Famme terecht voor een pamperdagje, want elke mama verdient een dagje ontspanning na een harde werken. Deze week hebben we het over de zeven gekste beauty-producten, van maskers voor je lippen tot haarkleuring voor speciale lichaamsdelen.

Zeven gekste beauty-producten

Een masker voor je lippen

Deze wint overduidelijk de prijs voor raarste beauty-product. We weten niet wat het nu eigenlijk moet voorstellen, het is een gelei-achtig velletje in de vorm van gigantische lippen die je op je eigen lippen moet leggen. Tuurlijk, waarom niet?

Panda’s Dream voor wallen

Zoals elke moeder zal je niet onbekend zijn met het thema slaaptekort en de effecten er van op je wallen. Daarom is het tijd om die donkere kringen onder je over serieus te nemen en deze panda crème gaat je er bij helpen. Het is niet alleen mega schattig, maar ook makkelijk in je handtas op te bergen.

Een ijskoud gezichtsroller

tien gekste beauty producten

Rollers voor je gezicht zijn niets nieuw, maar een ijsroller? De roller zou poriën verkleinen, zwelling verminderen en rimpels vermijden. Toch echt iets dat je wil proberen.

Een verkoelende lotion voor je borsten

Het is een warme dag en je begint overal te zweten. En met overal bedoelen we ook echt overal. Een van die plekken in je borsten, borstzweet is niet aangenaam. Met deze lotion los je dat op, smeer een beetje op je borsten en ze blijven fris en droog.

Exfoliërende sokken

tien gekste beauty producten

Geef maar toe, je hebt de opgelopen weken je voeten verwaarloosd. Het resultaat is nu dat je voeten echt een pedicure en scrub kunnen gebruiken. Probeer anders eens dit paar sokken, die je voeten zijdezacht zullen laten aanvoelen.

Een bubbelsmasker

tien gekste beauty producten

Gezichtsmaskers zijn echt in de laatste tijd, maar waarom zou je een simpel maskervelletje op doen als er zoiets bestaat als een masker dat je transformeert tot een wolkje.

 

tien gekste beauty producten

Waarom ook niet, je kan het altijd eens proberen als je je partner in de slaapkamer wilt verrassen.

Lees meer:

De snelle beautyroutine voor mama’s die geen tijd voor zichzelf hebben

Op deze manieren kun je je beautyroutine verduurzamen

Met deze hack is je beautyblender weer als nieuw

We hebben nu ook een wekelijkse nieuwsbrief!

ScaryMommy

Reageer op artikel:
Zondag pamperdag: de zeven gekste beauty-producten die je wil proberen
Sluiten