Jill
Jill Thuis 6 sep 2019

Zo krijgt mama terug controle over het kostenplaatje van tv, internet en telefonie

Soms komt het einde van je loon niet overeen met het einde van de maand. Gelukkig hoef je op het gebied van tv, internet en telefonie geen schrik te hebben voor extra kosten en kun je weer controle krijgen over tenminste dat kostenplaatje.

Vaste kosten

Papa zit op de pc, de kinderen liggen voor de tv en jij hangt aan de telefoon met je beste vriendin om duidelijk te maken hoe je dat ene project fantastisch hebt afgerond op het werk en hoe goed je lieve dreumes al ‘mama’ kan zeggen. Het mag duidelijk zijn dat je je nog maar moeilijk een leven zonder technologie kunt voorstellen.

Omdat jij niet als enige gebruik maakt van je abonnement is het wel zo handig om een paar maatregels te nemen om onaangename verrassingen op je rekening te vermijden. Want jij weet niet wanneer je kind iets downloadt via jullie WiFi of dat je lief per ongeluk al jullie telefoonminuten verspilt omdat je schoonmoeder maar niet wil ophangen.

Kies daarom voor een abonnement met een vaste prijs. Bij Scarlet bijvoorbeeld zijn de abonnementen klaar en duidelijk.

Voor ieder wat wils

Maar wat nu als jij vooral aan de telefoon hangt, je kinderen vooral op hun tablet zitten en je lief graag ‘s avonds een filmpje op tv kijkt? Dan kies je het best voor een abonnement dat die drie combineert.

Bij Scarlet heb je abonnement Trio waar je vast 40 euro in de maand voor betaalt. Geen gedoe over je internetlimiet bereiken, want je krijgt er onbeperkt internet voor. Daarnaast krijg je een tv-aanbod met de 30 populairste zenders in België en bel je ‘s avonds en in het weekend onbeperkt naar vaste lijnen in België. Die tv-zenders bieden trouwens ook voor ieder wat wils: papa kan bijvoorbeeld voetbal kijken op Canvas of het avontuur zoeken op Discovery, en de kinderen kunnen kiezen uit onder andere Ketnet, Disney Channel, Nickelodeon en Cartoon Network.

tekenfilm-intro's van de jaren '80 en '90

En mama? Die heeft eindelijk wat tijd voor zichzelf als de kinderen braaf zitten te spelen en papa hen met een half oog van achter zijn tablet in het oog houdt.

Bye bye extra kosten

Die dagen waarop je je rekening angstvallig afwacht uit schrik voor extra kosten zijn dus voorbij, waardoor je je niet hoeft in te houden als het aankomt op internet- en tv-gebruik. Dat maakt het nét dat beetje makkelijker om je maandbudget op te stellen, en als mama iets kan gebruiken is het dat iets makkelijker wordt, toch?

In samenwerking met Scarlet.

We hebben nu ook een wekelijkse nieuwsbrief!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Reageer op artikel:
Zo krijgt mama terug controle over het kostenplaatje van tv, internet en telefonie
Sluiten