Jill
Jill Body & beauty 13 jul 2018

5 zomerkapsels waarmee je de hitte gegarandeerd overleeft

Zodra de mussen van het dak vallen kan ook jij niet meer functioneren. De laatste weken waren kleding-op-de-rug-plakkend heet en het ziet er niet naar uit dat daar snel verandering in komt. Gelukkig kun je nog wel semi-oké voor de dag komen dankzij deze zomerkapsels.

Frisse zomerkapsels

Vergeet plakkerig haar in de zomer, dankzij de volgende kapsels zie jij er zelfs heerlijk uit als het kwik richting de dertig graden gaat. Want eerlijk, meestal zijn dat niet de dagen waarop België er op haar best uitziet. Maar dat geeft niet. Zonder al te veel moeite doen – want eerlijk, wie heeft er tijd voor – blijf je met deze kapsels koel. Of is het cool?

Een dot – want een dot is altijd goed

Eerlijk is eerlijk. Als het buiten verstikkend heet is, wil je niets liever dan je haar zo ver mogelijk naar achter steken. De ideale oplossing is dan een dot maken. Wil je toch dat het eruit ziet alsof je er een beetje moeite in hebt gestoken? Maak dan een heel hoge dot en trek wat plukjes haar los voor een nonchalant effect.

YES, coffee makes me this happy ?☕️

A post shared by Angelica Blick (@angelicablick) on

Alles met een haarband

Weet je nog hoe hip die Atelier des Femme haarbanden waren afgelopen jaar? Die zie je deze zomer niet zoveel, maar wel een variant erop. Alles met een haarband is natuurlijk goed, omdat je twee vliegen in één klap hebt. 1. je haar blijft uit je gezicht en 2. het ziet er fatsoenlijk uit.

Lunch time ? ?

A post shared by Kenza Zouiten Subosic (@kenzas) on

Vlechten

De linkse pluk over de middelste, de rechtse over de middelste … Bon, je snapt het wel. Zo’n beetje iedereen is in staat om een vlecht te maken, dus het zou zonde zijn als je niet van die skills gebruik maakt. Je ziet er niet alleen leuk uit, maar houdt zo ook de haren uit je nek. Iets met een win-winsituatie.

GIVE AWAY TIME! ? Win a chance to receive a @myjewellery gift voucher (with a value of €125) for you and your best friend AND all jewellery I am wearing. To win a chance follow the 2 steps: 1) Follow @myjewellery 2) Tag your bff! (you can enter this contest until the 12th of May. On the 14th of May I will send a DM to the winner)

A post shared by VH. (@vivianhoorn) on

… of een vissengraatvlecht

Eén van de kapels die sowieso zomerproof is, is de vissengraatvlecht. Het duurt even voordat je de techniek onder de knie hebt, maar zodra het je lukt, krijg je er gegarandeerd complimenten over.

the swimwear from @windsorstore just keeps getting better and better! ?? #windsorgirl #windsorstore Ad.

A post shared by emilyrosehannon (@emilyrosehannon) on

Een paardenstaart – mét scrunchie

Er gaat niets boven een paardenstaart in de zomer. Maar soms mag een paardenstaart wel wat extra hebben. Als je iets anders wilt kun je de voorkant van je haar invlechten, je kroon juist touperen of een scrunchie toevoegen want die is weer helemaal terug van weggeweest.

Loving life rn. ??

A post shared by Negin Mirsalehi (@negin_mirsalehi) on

Lees ook: 9 één-minuut-kapsels waarmee je de show steelt

Reageer op artikel:
5 zomerkapsels waarmee je de hitte gegarandeerd overleeft
Sluiten