Elyne De Bruycker
Elyne De Bruycker Uit 18 aug 2019

Zondag pamperdag: cruisen aan zee

Als moeder kom je zelfs op zondag meestal niet aan rusten toe. Daarom doopt Famme zondag om tot pamperdag met wekelijkse verwennerij voor moeders. Vandaag: cruisen aan zee

Een dagje naar zee is altijd een goed idee! Wil je de kust eens op een andere manier ontdekken? Trommel wat vriendinnen op en huur een eMotorman in De Haan.

eMotorman

De eMotorman is een elektrische motorfiets. Ervaring is absoluut niet nodig. Wie kan fietsen, kan eMotormannen.

De motorfiets kan tot 45 km/u gaan. Zo kan je meerdere badsteden op 1 dag bezoeken of kan je wat dieper het West-Vlaamse land in rijden.
 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Electric Motorcycles News (@electricmotorcyclesnews) op


 
De eMotorman is niet alleen milieuvriendelijk, hij is ook nog eens stijlvol. Spreek met je vriendinnen een vintage dresscode af. Zet een prachtige pothelm op je hoofd, pilotenbril op je neus en cruisen maar!

Je kan verschillende routes rijden. Op deze website vind je alvast wat inspiratie. Maak bijvoorbeeld een ritje langs de West-Vlaamse velden of rijd van het ene terrasje naar het andere. De mogelijkheden zijn eindeloos! Vandaag is het jouw dag dus je doet wat je zelf wilt.

Hou je toch niet zo van de snelheid en het avontuur? Neem dan vandaag eens een goed boek vast. Dit zijn de mooiste boeken voor mama’s (en ze gaan totaal niet over het moederschap).

We hebben nu ook een wekelijkse nieuwsbrief!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Reageer op artikel:
Zondag pamperdag: cruisen aan zee
Sluiten