Zondag pamperdag: koopjeszondagen

Uit

Als moeder kom je zelfs op zondag meestal niet aan rusten toe. Daarom doopt Famme zondag om tot pamperdag met wekelijkse verwennerij voor moeders. Vandaag: koopjeszondagen.

Alle winkels gesloten vandaag? Neen hoor! Wij geven je alle koopjeszondagen mee. Ga op pad en koop eens lekker veel kleren voor jezelf.

Antwerpen

Op de eerste zondag van elke maand zijn de meeste winkels in Antwerpen geopend. Op de winkelzondagen krijg je bovendien ook nog eens muziek en animatie cadeau. Muziek, dans, theater, fanfare of kleine evenementen geven een unieke toets aan de winkelzondagen.

Hasselt

In Hasselt zijn er slechts een aantal koopzondagen per jaar. Hier kan je de exacte data terugvinden. Alle winkels zijn dan geopend van 10u tot 15u. Ligt Hasselt niet meteen bij de deur? Maak er dan een gezellig weekendje van.

Genoeg geshopt? Hasselt heeft ook heel wat toprestaurants. Van ontbijt tot lunch, het kan er allemaal.

Gent

Ook in Gent zijn alle winkels open op de eerste zondag van elke maand. Leuke extra: openbaar vervoer is gratis op koopzondagen!

Gent is een gezellige stad en daarom zeker een bezoekje waard. Wij raden je zelfs aan om er een weekend te verblijven. Geniet van een boottocht op de Gentse binnenwateren en bezoek het Gravensteen. Genoeg cultuur opgesnoven? Tijd om te shoppen!

Vergeet ook zeker geen cuberdons of tierenteyn-mosterd te kopen!

Brussel

Je bent de komende maanden wel even zoet met koopzondagen. Ook in Brussel zijn alle winkels in het stadscentrum geopend op de eerste zondag van elke maand. Geniet van de bruisende sfeer in de stad en de leuke terrasjes.

Lees ook: Shoppen met kinderen: 3 onmisbare tips

We hebben nu ook een wekelijkse nieuwsbrief!