Lena
Lena Uit 29 apr 2019

Een picknick met het gezin? Koop een gevulde picknickmand bij Josaphine’s

Nu het zonnetje er stilaan doorkomt is het het ideale moment om eens te gaan picknicken in een park met het gezin. Maar hier komt best wel wat voorbereiding bij kijken.

Net om deze reden bedacht oprichtster Pauline Kine Josaphine’s in het Josaphatpark in Schaarbeek.

Zonder gedoe

Parken zijn een ontmoetingspunt voor families, vrienden en koppels. Zij gaan er naartoe om te ontspannen en om te genieten van het zonnetje. Dit liefst met wat eten en drinken. Dankzij Josaphine’s kunnen mensen genieten van een picknick zonder er ook maar iets te moeten doen. Nu moet je niet meer stressen of die krop sla wel goed blijft en of je biertje niet al warm is.

Twee picknickformules

Ze bieden picknickmanden aan voor vier tot zes personen, gevuld met heerlijk eten en drank. In het weekend en elke vrijdag tijdens de vakantie kan je kiezen voor de brunch-formule: stokbrood, beleg, choco, fruit, verschillende warme dranken, vers geperst fruitsap, muesli, eieren, … enzovoort.

Woensdag en vrijdag is er de aperitief-formule: stokbrood, worst, Brusselse kaas, humus, salades, druiven, … Ook kan je kiezen voor een fles wijn, bier of frisdrank. Er is zelfs een 100 procent groente formule voor vegetariërs én veganisten.

Bij Josaphine’s kan je trouwens ook terecht voor verse Amerikaanse hotdogs, bagels en croque-monsieurs.

Spelletje

Voor de speelvogels zijn er ook toffe spelletjes die je kan huren: Kubb, Crocket, golf, … Voor elk wat wils. Het wordt gegarandeerd een leuk uitstapje.

‘S avonds op restaurant met de kinderen? Kies voor eentje met een speeltuin:

We hebben nu ook een wekelijkse nieuwsbrief!

Reageer op artikel:
Een picknick met het gezin? Koop een gevulde picknickmand bij Josaphine’s
Sluiten